Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lehet hogy két éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet hogy két éve ismerem, de csak most kezdett el tetszeni?

Figyelt kérdés
Szó szerint két éve majdnem mindennap találkozunk a sráccal, nem vagyunk barátok hozzáteszem csak ismerősök köszönő viszonyban, és nemrég álmodtam vele és azóta tetszik, és próbálom tudatni is ezt vele. De azelőtt rá sem néztem szinte.. Volt már ilyen veletek? Ennyi idő után? Ja már több mint egy hónapja érdekel, tehát nem csak egy fellángolás volt.
2009. ápr. 15. 22:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem létezik ilyen. Megismerted egy újabb tulajdonságát, ami magával ragadott, vagy csak egyszerűen tudat alatt rájöttél, hogy neked azok az értékek fontosak, amiket ő képvisel.
2009. ápr. 16. 01:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Velem is előfordult már ilyen, nem gondolkoztam még el, hogy miért, de lehet valami abban, amit az első mond!
2009. ápr. 16. 02:54
 3/6 anonim ***** válasza:
19/F voltam (a második)
2009. ápr. 16. 02:54
 4/6 anonim ***** válasza:
HMM...:) Én 6 évig laktam ott ahol a mostani barátom.6 éven át rá se néztem sőt ellenszenvesnek tűnt kicsit de egyébként közömbös volt számomra.Hozzá teszem nagyon kislány voltam még akkor..Aztán elköltöztünk,viszont a barátnőm ott maradt.Kénytelen voltam minden 7végén meglátogatni...Egyszer volt egy utcabál és elmentünk...ki volt ott? :O "Ő" Annyira megtetszett,teljesen hihetetlen...Akkor voltam 15 :) Azóta is együtt vagyunk,most 20 éves vagyok:) hmmm sztem van ilyen :)
2009. ápr. 16. 05:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát én is így vagyok, csak 3-4 év után. Sosem figyeltem fel rá, mosolyogtam rajta, mert állandóan nézett és nem leplezte, hogy tetszek neki, de engem soha nem érdekelt. És most?! Már 2 hónapja kikészülök tőle, mindenütt őt keresem, oda járok, ahova ő, de lépni nem merek. Én is vele álmodtam és utána figyeltem fel rá, megkerestem a neten, még a nevét sem tudtam, de most meg meghalok érte és azt érzem, hogy szeretni-szeretni akarom. De nem merek hozzá közeledni, nem hiszem ő még érdeklődik felém. :( Majd csak túllépek ezen is.

Neked hátha nagyobb szerencséd van. Egyébként nincsenek véletlenek, mindennek oka van, vagyis annak is, hogy vele álmodtál. Jelen valamit.

2009. ápr. 16. 12:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 4 évig egy osztályba jártam egy fiúval,akit mindig barátnak tekintettem,meg sem fordult a fejemben hogy lehet valami..vége lett a giminek,nyár végén összejöttünk..ennek már 8 hónapja,és imádjuk egymást :)
2009. ápr. 16. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!