Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én fújom fel, vagy tényleg komoly gondjaink lehetnek ezekből később?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Ő 21, én 17. Nagyon rendes, látszik rajt, hogy igyekszik és komolyan gondolja, néhány dolog számomra mégis furcsa. Pl. ő már ismeri az én szüleimet... ő még be sem mutatott otthon, mesél a családjáról, de sosem vitt haza magukhoz. A barátaival se nagyon hoz össze, hogy egy közös este vagy valami.

Többször megkértem, hogy másnap írjon, hogy mi van vele, de szinte sosem írt magától, most már össze is vesztem vele emiatt. Ezenkívül hiába kérem, hogy vegyen új gépet, hogy legalább msn-en beszélhessünk, nem vesz. Az anyagiak nem jelentenek gondot neki. SMS-t magától nem ír, csak ha én kezdeményezek, számítógépe (msn-je) 1 hónapja nincs. Őt mégse foglalkoztatja ez, mintha nem hiányoznék neki, mintha nem gondolna rám. Mikor beszélünk, együttvagyunk, mégis elhalmoz ajándékokkal és tök aranyos. Ja meg mikor kocsit akart venni, volt hogy egy kocsi úgy lázba hozta, ahogy még sosem láttam. Én miért nem hozom így lázba, engem miért nem akar úgy? Vicces, de sajnos így van. Szerintetek csak felfújom ezt, vagy tennem kéne valami ellene?

2009. ápr. 15. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Mibol latod, hogy komolyan gondolja, ha "ő már ismeri az én szüleimet... ő még be sem mutatott otthon, mesél a családjáról, de sosem vitt haza magukhoz" vagy "SMS-t magától nem ír" ez egyik sem azt bizonyitja, hogy szeret. Persze lehet, hogy nehezebben mutatja ki az erzelmeit.

En pl 3 honap utan mutattam be a paromat, es O is engem, de O non-stop sms-t irt, es mndig csillogott a szeme ha latott. (nem bantani akarlak, csak hasonlitasi alapot)

En leulnek a parommal helyedben, es megkerdeznem, hogy mennyire gondolja komolyan a kapcsolatot, mit var el tole (nem hazassagrol beszelek! :P, hanem hosszu tavra, stb) rakerdeznek h mikor mutatsz be a szuleidnek? kivancsi lennek rajuk(persze mindezt viccesen:)) Mert ha minden igy van, ahogy leirtad, akkor itt hatalmas beszelgetesre van szukseg...UDv

2009. ápr. 15. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
A nőknél van ez a kényszer hogy az olyan pasik vonzák őket akik érdektelenek, és igazából sz*rnak a fejükre....na persze nem tudatosan, tudat alatt ! eszem ágában sincs ezzel megsérteni téged vagy a barátod, de szerintem ő direkt ilyen veled, mert élvezi hogy te futsz utána ő meg lazára veszi. Nekem ez a véleményem, van tapasztalatom...ha abbahagyod azt hogy futsz utána, meg teis lazábbra veszed, kicsit érdektelen lennél vele, biztos vagyok benne hogy észrevenné magát és szerepcsere lenne. Bennevan hogy szakit, de azt aztjelenti hogy nemvagy több neki 1csajnál
2009. ápr. 15. 21:48
 3/9 anonim ***** válasza:
ugyanakkor a nőknak jó izlésük van, hogy ilyenekkel halálra idegesítség a barátaikat...inkább egyik mellett sem foglalok állást mert nálunk ilyen nem fordul elő, de ha az ő szemszögéből közelítem meg, mert a problémát onnan származtatod...akkor szerintem az hogy nem vesz azonnal egy számítógépet érthető, minden szemétre nem dobál ki pénzt az ember, főleg msnre ami egy szükségtelen butitás hogy belevonjátok egy kapcsolatba, találkozzatok helyette...a kocsi meg olyan egy férfinek mint neked egy táska vagy cipő...nehogy már egy kocsihoz hasonlítsd magad... azt másképp szeretné birtokolni és megszerezni, te meg már ott vagy neki, téged gondolom szeret az meg egy értéktárgy
2009. ápr. 15. 22:25
 4/9 anonim válasza:
Már bocsi de az msn nem éppen egy szükségtelen dolog!!! Képzeld én most 10 napig nem tudok találkozni a barátommal mert 250 km-re lakunk egymástól, akkor most addig ne is beszéljünk?? Azért mégiscsak olcsóbb mint a telefonálás...
2009. ápr. 15. 23:01
 5/9 anonim ***** válasza:

igen alkalmilag jó lehetőség, de az msn nem életmód! olyan kapcsolat akik többet beszélnek naponta egy koszos monitor előtt mint hogy hasznos időt együtt töltenének azt minek lehet nevezni?

és egyáltalán nem tudom elképzelni senkiről, akármilyen gazdag, hogy százezret kidobjon a barátnője kedvéért, mert annak éppen msn hiánya van...nem is tudom milyen elbutult lehet még az emberiség

2009. ápr. 16. 00:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Lányok-fiúk ! Egyetértek a korábbi hozzászólóval. Azért mert nem vesz azonnal új számítógépet valaki, az nem jelent semmit. Ezer oka lehet. Lehet hogy épp a kocsijára gyűjt, ami neki sokkal fontosabb, ráadásul ha lesz neki, akkor többet lehettek együtt,többször mehet el hozzád, kirándulhattok, büszkén furikázhatja a barátnőjét. A pasiknak ez nagyon fontos. Fontosabb, mint hogy állandóan az msn-en vagy az sms-en lógjanak.

Tessék már egy kicsit leszakadni az msn-ről! Töltsétek inkább igazából együtt az időt!

Pasi vagyok és bevallom, nekem is nagyon nehezen jön össze az sms-ezgetés. Nekem 3x annyi ideig tart megírni, mint a bnőmnek. És nappal különben is dolgozom. Más dolgok kötnek le. Ilyenkor még plusz teher egy barátnő, aki azért hisztizik, hogy miért nem írkálok neki "MUNKA HELYETT". Ilyenkor is ugyanúgy szeretem, gondolok rá, de este majd úgyis talizunk, és együtt leszünk, akkor majd élőben kimutatom neki, hogy szeretem.

Szal amikor külön vagytok inkább te is próbálj meg hasznos elfoglaltságot találni magadnak, dolgozz, tanulj.

Egy 21 éves fiú még nagyon fiatal a komoly kapcsolatokhoz, ne csodálkozz, ha még nem ragaszkodik ahhoz, hogy a szüleinek bemutasson, mint leendő feleségét.

Amíg erről szó sincs, szerintem (de csak szerintem) a szülők kérdése nyugodtan kimaradhat a képből. Egyébként is csak rátok tartozik a kapcsolatotok. Csak tőletek lesz erős vagy gyenge! Egy együttjáráshoz nem kell szülői áldás.

Viszont. Azt írod igyekszik, aztán egy csomó érvet, amiből az látszik, hogy mégsem nagyon igyekszik. Legalábbis néhány általad kifogásolt témában. ÉS néha úgy érzed, ő nem hiányol téged. Tudni szeretnéd, hogy ragaszkodik-e hozzád?

Csak egyet tehetsz, ahogy előttem szóló szintén leírta.

Vedd egy kicsit lazábbra a pórázt. Adj neki esélyt, hogy ő nyomuljon kicsit. Ne nyaggasd az msn-nel, ne Te kezdd az sms-ezést. Nehéz megállni, de álld meg, hogy NE ÍRJ neki elsőként. Ha szeret, akkor előbb-utóbb ő fog írni neked, hívni, jelentkezni nálad. (Ha nem így lenne, és ennek az lenne a következménye, hogy mondjuk napokig nem is találkoztok, akkor meg semmit nem vesztesz, max egy pasit, akit nem érdekelsz)

Lehet, hogy ő fogja hiányolni a kis sms-eidet, amiket már úgy megszokott. Csak hadd pedálozzon érte kicsit!

Sok sikert! 33/F

2009. ápr. 16. 12:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nem tudok pasi ésszel gondolkodni (18/L) de speciel nálunk a párom volt az, aki elsőnek elhívott magukhoz, bemutatni 1,5 hónap után - nagyon meg is lepődtem és megörültem (mert ebből is láttam, h ténleg komolyan gondolja ) és ezután ő is leutazott náluk (12óra út) csakhogy velem lehessen egy hétvégét(suli mellett nem tehettünk többen) és ő is megismerte a szüleimet. Mindketten 18évesek vagyunk és még csak 3 hónaposak és igen, msn-en kommunikálunk a távolság miatt, mégis komolyan gondoljuk és úgy vagyunk, h ameddig tart addig tart( komolyan gondoljuk) és ha ilyen boldogok leszünk akkor nem kell más!És ha 1-2év akkor annyi, de ha 50-.... akkor annyi, az a lényeg h boldog légy, nem a nagy tervek.
2009. ápr. 16. 13:21
 8/9 A kérdező kommentje:

az msn nekünk is csak arra kellene, hogyha nem tudnánk találkozni... annyira nem lakunk közel egymáshoz hogy szinte minden nap együtt legyünk, meghát ő dolgozik, én suliba, meg vezetni járok. nem olyan könnyű így.

az igyekezés alatt pedig azt értem, hogy mikor együtt vagyunk, nagyon édes, elhalmoz ajándékokkal...stb. most hagytam 2 napig nem írtam neki, nem kerestem, már ő írt. de ez még semmire sem garancia :S

2009. ápr. 16. 19:25
 9/9 anonim ***** válasza:

2-vel előbbi vagyok.

Azt írtam, nem kell szülői áldás az együtt járáshoz. Ezt tartom. Viszont annyival mégiscsak kiegészíteném, mivel látom, te komolyan gondolnád a dolgot, hogy legalább megismerés szinten mégis fontos lenne egyszer látnod a szüleit, az otthonát, a lakókörnyezetét, barátait, bármit. Az mindent elmond egy emberről. És jobban értenéd a helyzetét is.

Mi lenne, ha te magadtól utaznál el egyszer hozzá? Akár meglepetésként?

(Ha nagyon tiltakozna ez ellen, akkor fennállhat a gyanú, hogy esetleg otthon van neki más, vagy más kiszemelt, vagy lezáratlan kapcsolat, ami miatt te csak másodlagosan, esetleg "titkolva" vagy jelen az életében...)

Ha a Te elvárásod egy kapcsolattól több, mint 2 nap alatt egy sms, akkor fiatal vagy, rajta, bátran keress olyan fiút, aki mellett biztos lehetsz a dolgodban.

2009. ápr. 22. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!