Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan veletek h sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek h sok idő (1-2 év) múltán visszatért hozzátok az aki szakított és nem törődött veletek?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy ez gyakori. Ha szakításról van, akkor szerintem elég néhány hónap, vagy hét, hogy rájöjjön az ember, ha nagyon hiányzik neki a másik.
2009. ápr. 15. 20:58
 2/3 anonim válasza:
100%
nekem volt. 3 éve jártunk a sráccal, nem ment, értehtő, 15évesek voltunk. Aztán hogyha talákozunk még mindig megvan az a szikra. Múltkor nyomult is buiban, csak van barátom már egy ideje, de ha ő nem lenne simán összejönnék a sráccal, még vonzódom hozzá:)
2009. ápr. 15. 21:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen volt!

Középiskolás voltam, és ő is.Mikor én voltam 9.-es, ő akkor volt 12.-es.Összejöttünk....úgy tűnt, hogy nagyon jól megvagyunk, de nem igazán foglalkozott velem, csak én a szerelemtől nem láttam, és vak voltam, mert így utólag ha visszagondoltam, nem is törődött velem igazán, ahogyan én azt megérdemeltem volna, sokat elnéztem neki.

Volt mellettem más barátnője, ami csak később derült ki, mikor már vagy 8 hónapja jártunk.A lánnyal nem sokat találkozott inkább távkapcsi volt vele, így gondolom, én aki közelebb volt hozzá, azért kellettem neki, hogy ne unatkozzon, és szórakozzon.Aztán kiderült a dolog, és vége lett, nem is én szakítottam vele, hanem ő velem.:(

De én akkor is szerettem.Aztán jött a ballagás, elment a suliból, és kis időre megszakadt a kapcsolat közöttünk.De mindvégig szerettem!Sokat gondoltam rá.De aztán mikor már kezdtem elfelejteni, akkor szólalt meg a telefon, láttam a nevét a kijelzőn....mondtam magamban"Úr Isten, ez ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ...." Nem hiszem el....annyira boldog voltam, hogy leszaladtam a kertünk végére, és majd csak ott akartam vele beszélni,de addigra letette.:(Ez a dolog h hívott kb fél év múlva történt meg a szakításunk után.Aztán mikor leértem a kert végére visszahívtam nagy szívdobogással:)

Kérdeztem h mit akart...stb...

Aztán elkezdtünk beszélgetni, és mondta h már nincs barátnője, mert a távkapcsolat ami volt közöttük nem nagyon működött.És megbeszéltük h tartjuk a kapcsolatot.

Nekem akkor volt barátom, de tudtam h ő az igaz szerelem az életemben, és az akkori párom nem igazán érdekelt.Telefonon beszéltünk , sms-eztünk 1 évig...addig nem is találkoztunk...aztán közben vége lett az akkori barátommal....és egyik etse a koliban voltam szilón, jött 1 sms-em...Ez állt benne!"Gyere ki a suli elé"...és a nagy őőőőőő ott állt egy csokor rózsával a kapuban engem várva:)

Az a fiú aki egykor nagyon sok szenvedést okozott nekem, akkor abban a pillanatban nagyon boldoggá tett:)

1 év telefonálgatás után, eljött hozzám, hogy bocsánatot kérjen mindenért, és hogy megkérdezze h újrakezdeném-e vele, mert rájött h szeret, és h nagyon hiányzom neki.

Én nagy boldogsággal igenzt mondtam neki.

És azóta is együtt vagyunk, immár 2 éve és 3 hónapja:)

BOLDOGOK VAGYUNK!!!!!!!

20/L

2009. ápr. 16. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!