Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az amit leginkább utáltok egy fiúban?
Hát igen...eltaláltad,hogy mit nem szeretek!De nem csak övbe,minden más cuccban is vannak hasonló giccsek!
Örülök,hogy azért valamennyire sikerült összeegyeztetni a véleményünket!;)
Én sem vagyok maradi (17 éves létemre elég ciki is lenne)én is szeretem a szép holmikat,de a divatgiccset meghagyom az "olyan" (általunk leírt) lányoknak.Ugyanezt várom egy fiútól is!
Jah és persze a nomrális srác,hagyja meg az "olyan" lányokat az "olyan" fiúknak és válassza az "ilyen" lányokat (mint én)
XD
najó,viccet félre téve,köszi,hogy elmondtad a véleményed és reagáltál a kommentemre :)
Választanám én, ha lehetőségem lenne válogatni, de még csak olyan helyzetben sem vagyok, hogy 1 közül tudnék választani.. el vagyok veszve :(
Ha érdekel: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
júúúj engem az háborit fel ha gyerekes,és ha udvarolgat más lányoknak(14-15 éves fiukról beszélek)...meg irtóó perverz vicceket bedob a beszélgetésbe...
ezeket azért utálom mert van egy ilyen barátom...próbál javulni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!