Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mi az amit leginkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi az amit leginkább utáltok egy fiúban?

Figyelt kérdés
Gondolok itt kinézetbeli dolgokra és jellmebeliekre is.
2009. ápr. 15. 20:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%

Szia legutóbbi válaszoló!

Épp ma vettem egy D&G övet, nem csillogós, én inkább elegánsnak mondanám. Konkrétan ilyen: [link]

Ez az amitől "behánysz"? Mert ez nem az a csillogós.. láttam csomó ilyen csillogós D&G övet, szerintem azokra gondolsz.. azok nekem túl csicsák.. de az őszinte véleményedet szeretném hallani, hogy erről konkrétan mi a véleményed. ;-)

2009. ápr. 15. 21:34
 12/23 anonim ***** válasza:
46%

A D&G öves vagyok:

na szóval még annyit, hogy nem csillog, mint ahogy a képen.. mert ott még úgy tűnik. A valóságban kb. sima szürke az a rész, amit a képen csillogósnak látsz, de ha fény verődik rá, azt sem veri vissza, hanem csak szürke azt pápá. Szóval? :)

2009. ápr. 15. 21:37
 13/23 Fecc ***** válasza:
100%
Hát csajok,én utálok borotválkozni,nem is sűrün teszem:D De fűrdök minden nap:D:D
2009. ápr. 15. 21:47
 14/23 anonim ***** válasza:
62%

külső: ha olyan a tartása mint Jar jar binks-nek xD [link] csak ezt találtam illusztrációnak xD

ha rohadnak a fogai , ha csámpás ,ha piszkos a füle (vagy máshol is) , ha szőrös (psze kéz , láb stb lehet , de NEKEM hónaljáról alap h szedje, na meg melkhas ).ha csúnya rágott a kezén a köröm, ha korpás a haja , vagy csimbókos, ha véres az orra ,ha csöves ruhákat hord (itt nem a ruha árára gondolok hanem a kinézetére)

jellem: ha piál,hazudozik , ja és nagyon utálom azokat akik azt hiszik magukról hogy ők az istenek és ők mindent megtehetnek , lekezelő beszéd...

dióhéjban most ennyi jutott eszembe :D . ja meg az olyan alap dolgokat oda sem kell irni sztem h ne verje a nőket (meg ugy egyáltalán ne is verekedjen) , ne drogozzon , ne legyen csalfa stb

2009. ápr. 15. 21:57
 15/23 anonim ***** válasza:
81%
ja és 17/L voltam
2009. ápr. 15. 21:58
 16/23 anonim ***** válasza:
96%
utolsó te mekkora piicsa lehetsz
2009. ápr. 15. 22:03
 17/23 anonim ***** válasza:
86%
köszi a bókot de hidd el h nem vagyok az . ésnemtom h ezt miből szűrted le :/.. szted hány lánynak teccik ha egy pasinak feketék a fogai vagy izzadság szaga van ?? megmondom én : egynek se ... tényleg nemtom h mire föl írtad , de köszi....:/ . vagy az nem tetszett hogy irtam h ne legyen szőrös . az meg az én bajom de valszeg nem szőrmennyiség miatt fogok párt választani max megemlítem h nekem ugy jobban tetszik .Sztem ha egy csajnak szőrös a lába a pasiknak sem naon tetszik nem gondolod ? na mind1 ... mindenesetre nagyon kedves vagy ...
2009. ápr. 15. 22:43
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Kulsore:ha budos.

belso:buszke szar,bekepzelt,illetlen

kb ennyi

2009. ápr. 15. 23:14
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

D&G-s Fiúnak!!!ÉN VAGYOK A BEHÁNYÓS xd

Szóval a véleményem: az a darab,amit mutattál nem tartozik a csúnyák közé,sőt még azt is mondanám,hogy jól néz ki!VISZONT én arra próbáltam rávilágítani,hogy vannak márkák,szimbólumok,amiknek a ZÖME a giccs hategóriába tartozik és NAGYRÉSZT olyan emberek szokták hordani,akik nekem nem szimpatikusak.Nem jelenti azt,hogy nincs kivétel,de sajnos néhány dolog stílus jeggyé vált,pedig elhiheted,h nekem is tetszene néhány olyan cucc (és van is nekem is 1 D@G-s felsőm) de már nem venném fel,mert valamilyen szinten leminősít és beskatulyáz-->lásd playboy-->k*vák (és van aki ezt büszkén viseli) egészségére!Elnézést,ha ezzel valakit megbánottam!Tudom,hogy nem mindenki olyan,csak a divat magával ragad sok fiatalt és bele esnek a MAJMOLÁS hibájába,ami nem mindig előnyös.

Ennyit tudok most így neked mondani,remélem nagyjából érthetően fogalmaztam és érted,hogy mire godnolok!

Egy kis visszajelzést majd adhatnál

/Szmötyi/

2009. ápr. 16. 15:49
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a D&G öves. :)))

Értem hogy kb. mi az ami neked "sok", kb. ezek:

[link]

[link]

[link]

+ még egy link, ami nem biztos hogy jó lesz, de próba cseresznye:

[link]

Ezek amiket most linkeltem, már túl csicsák nekem is és én sem rajongok azokért az emberekért, akik ilyent vesznek fel, meg playboyos strasszos övet és felsőt ffi létükre. Még lányba talán.. de azt te is pontosan leírtad, hogy milyen megítélése van egy ilyen lánynak.. egyetértek veled.

Én se vagyok annyira divatkövető, a legdivatosabb cuccom kb. ez az öv. :DDD Én inkább elegánsan (esetleg sportosan) szeretk öltözködni, mint divatosan. Mert mostanában biza ez a divat, ezek a strasszos csicsás dolgok.

2009. ápr. 16. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!