Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésemet megfogalmaztam lent?
Figyelt kérdés
Na szval 14éves lány vagyok és van egy 20éves srác Tamás,gyerekkorunk óta ismerjük egymás unokabátyám által ..tegnap előtt kihívott Tamás ás pár haverja bulizni,ki is mentünk bnőmmel buliztunk is aztán hazakísért minket Tamás beszélgetünk elvtunk kb ennyi..aztán tegnap is kihívtak ugyanaz a társaség csak Tamás haverjai átmentek egy diszkóba,Tamást is hívták de ő nem ment ..ugyanúgy elkísért hazáig minket csak akkor nem mentünk be hanem leültünk beszélgetni (Tamás bnőm és én)több mint 2és fél órát beszélgettünk..és úgy érzem h kicsit többet érez irántam mint barátság de ez lehet h csak azért van mert szeretem..épp ezért kérem a segítségeteket h szerintetek csak megakar húzni v.tényleg szeretne többet ?2011. aug. 21. 00:22
1/10 anonim válasza:
Kérdésedre válaszolva: Igen,megfogalmaztad a kérdésed.
2/10 anonim válasza:
Csak engem zavar, h annyiszor leírtad h "Tamás", mért nem Tomi??
3/10 A kérdező kommentje:
:D ajj nem az a kérdésem csak na XDD amit megfogalmaztam lent arra válaszoljatok légyszi :))Puszikka
2011. aug. 21. 00:26
4/10 anonim válasza:
Csak engem zavar, hogy a kérdés feltevője egy gyerek? Ehhez képest bulizás, meg 20 éves Tamás... Érdekes.
5/10 anonim válasza:
ez a tamás gyerek pedofil milyen már????????
1 áve még csak 13 volt.
jómagam 19 vagyok,de egy 14.17 éves lányra nem is tudnék úgy gondolni,hogy szex vagy kapcsolat.......hááát szerintem hagyd a francba ezt a tamás gyereket és kezdj ki egy másik sráccal aki a te korosztájodból való.
hidd el nagyon megfogod bánni ha felfogsz vele.
6/10 anonim válasza:
csak akar próbálni 4szer 5ször utána meg dobni fog.....hidd el nem a te korosztályod egyébként is MIN NEM JÁR AZ ESZED HISZ MÉG KI SEM JÁRTAD AZ ÁLTALÁNOST.... ELŐBB JÁRD KI ÉS UTÁNA BASZAKODJ ÖSSZE VISSZA.
a szánalom legalsóbb határai a mai 13-17 éves lányok.......
7/10 anonim válasza:
19 évesen 17 évessel nem járnál válasszoló ? Akkor gondolom az egyik barátnőm aki idősebb volt nálam ő is csak meghúzni akart azt a rohadt nem tudtam hogy ez így megy kihasználtak ...
8/10 anonim válasza:
gondolj amit akarsz,de 20 évesen egy 14 évessel?????????
szűk punci kell a idős fa.sznak.
9/10 anonim válasza:
Naiv kis 14 éves könnyű préda egy 20 évesnek. Gyomorforgató enyhén szólva.
10/10 anonim válasza:
akármennyire is hihetetlen nekem se jönnek a korombeliek túl komolyak nem olyan bolondosak mint én éppen ezért nem 20-on évesek a zsánereim hanem a 19 és a 18 évesek s ha a későbbiekbe lelkileg fiatalodni akarok akkor ahhoz fiatal barátnő kell ahogy apám is csinálja: ő 53 éves a barátnője 39 körül van és jól meg vannak gyerekek is vannak 3 féltesóm lett úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!