Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel lassan 2 hete leszünk együtt szerintetek korai lenne neki ez az ajándék?
Figyelt kérdés
Egy szempillaspirál 1700 Ft és egy Szájfény 1400 Ft2011. aug. 20. 21:46
11/16 anonim válasza:
ne vegyél neki semmit, és akkor megkímélnéd magad attól,hogy egyre drágább dolgokat vár el. 2 hét még amúgyis nagyon korai az ajándékozáshoz. én is csináltam ilyet és nem lett jó vége....
u.i.:3100 Ft-ból vehetsz 10-15 sört is . :D
üdv.
12/16 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi szépen :D :D
Többieknek is köszi a véleményeket, tanácsokat :)
2011. aug. 20. 23:09
13/16 BlackSword válasza:
Két hét után??? Ugye most csak viccelsz??? Jóformán nem is ismered...
14/16 Szid válasza:
Szülinapja lesz vagy valami alkalom vagy csak úgy akarsz venni??
Ha alkalomra akarsz neki venni vmit, akkor szerintem is csak az egyiket vedd neki és mellé egy szál rózsa vagy csoki.
Ha csak úgy akarsz vmit, akkor inkább ezen ne törd a fejed, vagy egy szál rózsát vigyél neki, hogy lássa, hogy figyelmes vagy, de ne ilyen drága dolgokat, mert 2 hét az még nem sokat jelent.
18/L
15/16 anonim válasza:
uhhh sminket ne vegyel.. ha en sminket kapnek a pasimtol rohogogorcsom lenne :) vegyel viragot ez a kabatos cucc jo otlet
16/16 anonim válasza:
Lassan két hete????? Idő zavarba vagy, meg azt hiszed ha pénzért veszed az ajándékot akkor jobb leszel. Inkább gondolkozz egy kicsit ne szánalmas legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!