Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szülinapi ajándék a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülinapi ajándék a barátomnak.2 éve együtt vagyunk. De mennyit?

Figyelt kérdés

A barátomnak 18.szülinapjára ami 2 hét múlva lesz szeretnék jegyet venni a Románia-Magyarország VB selejtezőre...Tudom hogy ennek örülne,nagyon szereti a focit.

Nos, a kérdésem az lenne hogy egyet vegyek ami csak neki szól(és szólna egy haverjának) , vagy kettőt hogy eltudja vinni egy barátját is? de az úgy meg furcsa lenne hogy a neki is én fizetem meg a haverjának is:S

szóval mi lenne a megoldás?:)

Vegyek egyet és mondjam neki hogy szóljon egy barátjának?:)

2009. jún. 26. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha te mennél el vele? Vagy nem szereted a focit /focimeccseket, vagy csak tudod, h a párod jobban érezné magát a haverjaival?

Szerintem egy jegyet semmiképpen ne vegyél, mert lehet, hogy a barátja nem kap jegyet, nincs pénze, ilyesmi, és akkor menjen el egyedül? Szóval szerintem vegyél kettőt, vagy beszélj egy barátjával, mielőtt megveszed a jegyet, hogy ezt szeretnéd szülinapjára, és hogy nem akar-e elmenni vele, szóval érted...

2009. jún. 26. 13:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Mennyibe kerül egy olyan jegy?

Mert ha sokba, akkor nem biztos, hogy rá tudna venni a haverját... egyedül meg nem biztos, hogy szívesen menne. Ugyanakkor, ha 2 jegyet veszel, akkor lehethogy azt hinné, hogy te akarsz vele menni.

Nehéz kérdés, de én sztem csak egy jegyet vennék neki... de ez én vagyok.:)

2009. jún. 26. 13:08
 3/5 A kérdező kommentje:

hát ez inkább fiús program,szóval nem hiszem hogy velem együtt ugyan úgy tudta kiabálni meg szurkolni mint egy haverjával:D

igen,nekem jutott eszembe,hogy esetleg beszélek egy barátjával:)

köszi.

2009. jún. 26. 13:09
 4/5 A kérdező kommentje:

azt hiszem 7000-8000 körül mozog , ezért is lenne sok ha kettőt vennék:S

azt nem hiszem hogy egy barátjának ez okozna gondot, voltak már többször is:)

amugy mondanám neki hogy vigye el egy barátját,nem hinné hogy én akarok vele menni:D

2009. jún. 26. 13:11
 5/5 anonim válasza:
Na mi volt ?
2009. júl. 16. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!