Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nagyon tetszett de meghallotta, hogy azt mondom jaj de szívesen megdugnám. Azóta szóba se áll velem. Hogy tudnám rávenni, hogy legalább beszéljen velem?

Figyelt kérdés
Ja és évente kb 4x találkozok vele ebből kettő egy egy hét a másik kettő meg egy -egy nap. Lehetőleg lányok írjanak.
2011. aug. 20. 20:07
1 2
 11/19 Ádám Viktória válasza:
óó hogy én ezt mennyiszer hallottam már >.< szerintem hívd egyszer félre és beszéld meg vele a dolgokat mert velem is az szokták akárhogy ütném mindig elhúznak :'D vagy felszoktak kapni meg stb... de ha utána meglátom fúúúú megy a pofon xD bocsánatot kértek tőlem is megbocsátottam de azért megbánátak hogy elhúztak xD
2011. aug. 22. 14:18
 12/19 A kérdező kommentje:
kösz erre én is gondoltam csak még régebben volt és nem tudtam róla ,h megtudta csak mikor hazaértem neten meg nem akartam megbeszélni vele.Most meg , h megint találkoztunk nem mertem elhívni mert nem tudtam eldönteni h érdemes -e még , meg h nincs -e késő megbánni
2011. aug. 22. 14:24
 13/19 anonim ***** válasza:

Soha nem bocsátanám meg! Egy kis surmóknak könyvelnélek el és nem mellesleg érettlen kölyöknek.

22/L

2011. nov. 3. 14:58
 14/19 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Ha rádírt neten és szóvá is tette, akkor bántja, vagyis nem vagy közömbös neki. Na tessék szépen bocsánatot kérni!

Bocs ezt most olvastam

22/L

2011. nov. 3. 15:00
 15/19 anonim ***** válasza:

nem kellett volna ilyet mondanod.

de én megdumálnám a csajt.

Figyu, nagyon vulgárisan fogalmaztam, de tudod a fiúk kicsit másképp gondolkodnak, mert a lányok az érzelmekre koncentrálódnak, a férfiak meg a testiségre. De én azt szeretném, hogy ha a szíved is az enyém lenne, nem csak a tested, mert nagyon gyönyörü, kedves lány vagy akiről mindig is álmodtam.

vagy valami ilyesmi :)

máskor ne legyél bunkó

2011. nov. 3. 21:49
 16/19 anonim válasza:
hát talán nem kéne ilyeneket mondogatni.. én a helyében jól felpofoztalak volna, hogy gondolkodj el azon miket mondasz.. ha barátom valaha is így merne fogalmazni készíthetné a sírját..
2011. nov. 4. 16:12
 17/19 A kérdező kommentje:

jó tudom jó pár ilyet vághattok még a fejemhez.

de én tényleg bánom de hát közbesegített egy kis alkohol meg mindenki elmondta én meg nem tudtam hogy ott van (tudom ez nem mentség) de attól még örülnék ha kapnék még elfogadható ötleteket.

2011. nov. 4. 16:40
 18/19 anonim ***** válasza:
58%

azért nem áll szóba veled, mert te is olyan fajta vagy aki a lányokat/nőket dugózsáknak tekinti

egy lány arra vágyik, hogy szeressék, és ne csak kúrják

2015. dec. 20. 05:12
 19/19 anonim ***** válasza:
A hozzászólások és a kérés is azt bizonyítja, hogy milyen gyenge a nők szexuális vágya.
2020. dec. 5. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!