Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha úgy adódik menjek vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgy adódik menjek vele külföldre vagy sem?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt. Én 20 éves Ő 25. Az utóbbi 2-3 hónapban nem voltunk együtt,most kezdtünk ismét kibékülni,helyrehozni a kapcsolatunkat. Megy is,alakulgat a dolog... De barátomat most rugták ki a munkahelyéről,ami várható volt mert gazdasági válság van kevés a megrendelés.Nekem még van munkám,bár nem tudom hogy a cég mennyi ideig lesz még meg,de a lényeg h van munkám. Nem lakunk együtt,mind a ketten otthon lakunk. Ő ha nem talál uj munkát,meg ha talál is 70 ezer ft-os fizetésért nem akar itthon maradni. Külföldre akar menni. ha még Ausztriáról lenne szó,akkor onnan elég sűrűn haza tudna jönni,de ő inkább Angliába menne... ő szeretné ha vele mennék,de én nem érzem késznek magam arra h kint együtt tudjunk élni. Még itthon sem próbáltuk meg. nem érzem annyira biztosnak a kapcsolatunkat h kint is jó legyen. Még most se az igaz a szakításunk után ,félek ettől az egésztől. Félek itt hagyni anyukámat is,meg ettől az egésztől. Nagyon fáj,h ha ő kimegy akkor köztünk vége mindennek. :S Nem kérhetem tőle h maradjon itt velem,meg azt se h akkor távkapcs. Ha angliába megy ki akkor jó ha évente 3x haza jönne. Mit kéne tennem? Mi a legjobb megoldás? Volt már vki hasonló helyzetben? Segítség!
2009. ápr. 15. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Mintha csak magamat hallanám, kivéve a szakítás részét. Mi 2 éve vagyunk együtt és a párom szintén Angliába akar menni dolgozni. Mi sem éltünk még itthon sem együtt és hasonlóan félek attól hogy kimenjek vele mint te. Szerintem át kellene gondolnod mit vársz ettől a kapcsolattól, vannak-e komoly közös terveitek a jövőre nézve. Ha nem vagy biztos abban hogy vele tervezed a távoli jövőt akkor szerintem ne rúgd fel az itthoni életedet és ne kövesd őt vakon. Ha úgy érzed nem állsz készen a kiköltözésre akkor ne tedd meg. Miután kiment még bármikor utána mehetsz te is ha úgy látod jónak.
2009. ápr. 15. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:
én a helyedben biztos kimennék vele. mi amúgy is külföldön tervezünk közös jövőt a barátommal, mi sem lakunk még együtt, nem is fogunk még 1-2 évig a suli miatt, de később mindenképp kinn szeretnénk élni ha eljutunk odáig :) sajnos itthon alig van már lehetőség a normális életre... fiatalként reménytelennek látjuk mind a helyzetet
2009. ápr. 15. 19:33
 3/4 A kérdező kommentje:
itthonra már kész terveonk voltak,vele képzeltem el az életemet. de én nem akarok kimenni külföldre,ugy h nekem még van munkám,meg anyukámat se akarom itthagyni a szarban... félek ettől az egésztől :S nagyon. de azt se akarom h vége legyen
2009. ápr. 15. 19:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Mi is beszéltünk arról h ki megyünkk majd külföldre...majd. de az olyan távolinak tünt...
2009. ápr. 15. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!