Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hetero srác lehet szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero srác lehet szerelmes egy meleg srácba csak lelki alapon?

Figyelt kérdés
A testiségtől irtózom, soha nem feküdnék le vele, de valahogy a lelkébe beleszerettem.
2011. aug. 20. 17:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Hetero-max nőbe lehet szerelmes. A Szerelem meg csak lelki alapon létezik.Jó úton haladsz.
2011. aug. 26. 12:56
 12/24 anonim ***** válasza:
77%

Na az eddigi bunkókat ne vedd figyelembe.

Amúgy erre az a válaszom, hogy nem. A szerelemhez hozzá tartozik a testi vonzalom, hallottál már olyanról, hogy egy házaspár 20 év házasság alatt nem szexszel mert csak egymás lelkébe szeretnek bele? Hát nem, ilyen nincs.

Lehet, hogy csak azt hiszed, hogy szerelmes vagy belé, csak a személyisége nagyon megfogott, vagy barátilag nagyon szereted. Nem tudom milyen kapcsolatban állsz vele pontosan (közeli barát, haver, vagy csak egy ismerős), de az is lehet, hogy tényleg szerelmes vagy belé, csak beképzeled magadnak, hogy nem tudnál lefeküdni vele, mert eddig nem éreztél még ilyet fiú irányt és most még olyan 'furának' érzed. Ha ez az utóbbi áll fenn, akkor ezt a 'nem tudnék lefeküdni vele' dolgon túl fogsz lépni mikor már kicsit 'kényelmesebben' érzed magad a témával kapcsolatban.

:)

2011. aug. 26. 22:17
 13/24 welee ***** válasza:
6%
khajak lebunkóztál?
2011. aug. 26. 23:07
 14/24 anonim ***** válasza:
miért kérdezed, nem tudsz olvasni?
2011. aug. 27. 09:21
 15/24 anonim ***** válasza:
Kemény kérdés.
2012. márc. 5. 17:57
 16/24 anonim ***** válasza:
Még mindig szereted?
2012. márc. 5. 19:34
 17/24 A kérdező kommentje:
Még mindig, sőt egyre jobban. De őt nem érdekli az én tiszta (testetlen) rajongásom, elmerült a testies, érzékies meleg mocsárban.
2012. márc. 6. 00:24
 18/24 anonim ***** válasza:
Fájdalmas érzés lehet:-S.
2012. márc. 6. 20:18
 19/24 anonim ***** válasza:
Érdekel ez a téma...
2012. márc. 7. 09:52
 20/24 anonim ***** válasza:
Akár írhatsz levelet is nekem, ha itt nem akarsz a részletekbe belemenni...
2012. márc. 7. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!