Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik szeretitek a "fullos"csa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik szeretitek a "fullos"csajokat?

Figyelt kérdés

A tökéletes alaku szép bombázókra gondolok.

Csak egy éjszakára kell az ilyen csaj?

2011. aug. 20. 15:10
1 2 3
 11/22 Rendesfiú/19 ***** válasza:
nem, mert egoisták és csak arra jók...közben meg azt gondolják, hogy ez nem így van és ők különlegesek:D De jó érzés visszautasítani őket.
2011. aug. 20. 15:21
 12/22 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem, hogy egy ilyen "fullos" csaj már egyből egy hűtlen r*banc lenne, de el kell simerni, hogy sokan elszállnak maguktól, innen ez a társadalmi beidegződés. Ha találkoznék olyan "fullos csajjal", aki kedves, megértő, nem bulizik, nem piál és komoly kapcsolatban gondolkodik, akkor természetesen örülnék neki és nagyon megbecsülném, szeretném. Eddig még sosem találkoztam ilyennel.
2011. aug. 20. 15:22
 13/22 Hailey13 ***** válasza:

kedves válaszolók, akik csak ócsárolni tudjátok az ilyen lányokat: és a barátnőtök?:))) ő is egy egoista r*banc? vagy

bűnronda? mert ha szerintetek nincs olyan hogy szép és okos..akkor tessék eldönteni kinek milyen;)

2011. aug. 20. 15:35
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta, hogy annak, aki ide ír, van barátnője? :D de amúgy az tény, hogy a 'fullos' lányok nagy része beképzelt, méghozzá nagyon. Persze, akad kivétel, de nagyon kevés. Nem hinném, hogy az észbeli képesség függene a külsőtől vagy vice versa.
2011. aug. 20. 15:44
 15/22 Hailey13 ***** válasza:
igaz..:D
2011. aug. 20. 15:50
 16/22 MolotovPunk ***** válasza:

Nem állnak velem szóba,én sem velük. :D

Nem kell fullos nő,rocker csajok a legjobbak.

23/F

2011. aug. 20. 15:52
 17/22 anonim ***** válasza:

Kinek mi számít annak, nekem az például kifejezetten nem tetszik amikor egy vékony nőnek akkorák a mellei mint egy ház, és az ilyen tipikus cica babák számomra olyanok, mintha férfiak sem lennének és nők sem, más részt nekem valaki vagy egy jó darabig kéne, vagy egy éjszakára sem, és az hogy egy nőnek mennyire tud megfogni az arca, szeme, természete, sokkal fontosabb akármi másnál.

21/f

2011. aug. 20. 16:21
 18/22 anonim ***** válasza:
Most nekem tuti nem kellene, de, amúgy, ha okos lenne, és jól nézne ki, biztosan nem zárkóznék el előle.
2011. aug. 20. 16:30
 19/22 anonim ***** válasza:
nem, mert beképzeltek és egzisztenciahajhászok és a legtöbb esetben a föld felett járnak, és ki is mutatják, hogy az átlag hozzájuk se szóljon.
2011. aug. 20. 22:44
 20/22 anonim ***** válasza:

Az első beszélgetésnék úgyis lejön, hogy mi van a fejébe... Bátraké a szerencse alapon meg lehet próbálni egy plázacicát hosszútávon tartani. :) Aztán ki tudja? K.rvákból lesznek a legjobb feleségek! (tartja a mondás) :D

25F :)

2011. aug. 21. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!