Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik szeretitek a "fullos"csajokat?
A tökéletes alaku szép bombázókra gondolok.
Csak egy éjszakára kell az ilyen csaj?
kedves válaszolók, akik csak ócsárolni tudjátok az ilyen lányokat: és a barátnőtök?:))) ő is egy egoista r*banc? vagy
bűnronda? mert ha szerintetek nincs olyan hogy szép és okos..akkor tessék eldönteni kinek milyen;)
Nem állnak velem szóba,én sem velük. :D
Nem kell fullos nő,rocker csajok a legjobbak.
23/F
Kinek mi számít annak, nekem az például kifejezetten nem tetszik amikor egy vékony nőnek akkorák a mellei mint egy ház, és az ilyen tipikus cica babák számomra olyanok, mintha férfiak sem lennének és nők sem, más részt nekem valaki vagy egy jó darabig kéne, vagy egy éjszakára sem, és az hogy egy nőnek mennyire tud megfogni az arca, szeme, természete, sokkal fontosabb akármi másnál.
21/f
Az első beszélgetésnék úgyis lejön, hogy mi van a fejébe... Bátraké a szerencse alapon meg lehet próbálni egy plázacicát hosszútávon tartani. :) Aztán ki tudja? K.rvákból lesznek a legjobb feleségek! (tartja a mondás) :D
25F :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!