Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti a vagányabb csajokat vagy a szerényebbeket szeretitek?
vagány: kicsit fiúsan öltözködik, magas nem valami nőies, sokat beszél csúnyán, (lehet h gördeszkázik),esetleg lerágott körmei vannak, nem sminkeli magát
szerényebb: "finomabb" mozdulatai vannak (nem az a tankaranka típus), nőiesen öltözködik, kicsit sminkeli magát, nem az a visszaszólogatós típus mint a "vagányok", alacsonyabb (nem ilyen 175 cm)
még lehet hogy kiegészítésre szorulna, de most csak pár példa jutott eszembe :))
Nekem lánynál nem jön be ez a "gördeszkás" stílus, mint ami a barátok közt-ben szereplő egyik lány stílusa, szerintem gáz, és ez csak arra jó, hogy tartozz valahova, de rendes fiút így szerintem nem találsz.
16F
Nekem is a szerényebb jön be. De végülis az összkép számít nálam, de az pl nem jön be, ha egy csaj fiú cuccokat hord. Gondolok itt arra, hogy rappernek öltözik, vagy gördeszkásnak. Ezek nem nekik állnak jól. Egy nő legyen nőies szerintem.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!