Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az, hogy már egy éve bele vagyok zúgba egy srácba, és még mindig kiugrik a szívem a helyéről ha meglátom?
Figyelt kérdés
Nem járunk,csak intenzíven szemezünk meg időnként beszélgetünk már jó hosszú ideje.Mért nem tudok végre lenyugodni? Nagyon rossz ez...:S2009. ápr. 15. 17:42
1/9 anonim válasza:
Sztem megnyugodnál, ha járnátok. Lehet, hogy a vágyakozás miatt ver a szived.
2/9 anonim válasza:
természetes :)
nyugodj meg,és először is tudd meg h ő h érez irántad :)
és aztán ha minden sikerül,összejön;)
nálam ez 3 évig tartott.. a végén bele is untam,és jött 1 másik srác :)
szóval no para, nem lesz gáz,ha beszélgettek, ez jó jel :P
sok sikert,szorítok:)
3/9 anonim válasza:
Sztem kérdezz rá vedd rá magad de sztem inkább 2esbe és ne támadd le úgy megtudhatod h mit gondol én pont ma féléve szeretek egy fiút aki elérhetetlen közbe barátom van és ők 2en legjobb haverok és nem tudtam elfeledni és nagyon szeretem és ezt elmondtam barátomnak is...hát igen 2 szék közül a földre...
5/9 anonim válasza:
Nem gáz, de nagyon rossz érzés :( Én ugyaígy voltam/"vagyok"...1,5 éve beleszerettem egy srácba. Jártunk is 2x, többször átvert, mikor szakított még okot sem tudott mondani. És mindezek ellenére megbocsájtottam neki nem egyszer, és még mindig kiugrik a szívem ha meglátom. Bár azóra beláttam h rég más utánkelet volna néznem :)
6/9 A kérdező kommentje:
köszi,aranyosak vgytok! az a baj,hogy mindketten foglaltak vagyunk.:( Ezért nem merünk lépni sztem egymásfelé.Mégis állandóan egymást nézzük,meg próbálunk beszédbe elegyedni,már amikor sikerül...nagyon szerelmes vagyok,állandóan tervezgtem hpgy megmondom neki,vagy legalább elhívom kávézni,csak félek...nem vagyok normális...de elfelejtni se tudom
2009. ápr. 15. 18:11
7/9 anonim válasza:
Ezt nem értem tetszik a skac neked és szerelmes is vagy akkor mi a csudicsodáért vagy még együtt a mostani pasiddal?
8/9 A kérdező kommentje:
igazad van,tudom.Csak amíg nem vagyok bitos benne h ő is ugyanúgy akar engem,mint én őt,addig nem rugok fel egy biztos pontot.Rákérdezni viszont meg nem merek.Mit csináljak mégis? :(
2009. ápr. 16. 14:15
9/9 anonim válasza:
Muszáj leszel rákérdezni mert másképp hogy akarod megtudni hogy ő hogy érez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!