Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Condition kérdése:

Miért nincs barátnőm? :/

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, romantikus, odaadó, humoros, teljesen kigyúrt, állitólag helyes..de valahogy még sosem volt.. Nem társkeresés céljából vagyok itt, csak kiváncsiságból
2011. aug. 20. 11:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az építő jellegű kritikát, nem egoizmusból mondtam a jó tulajdonságokat, csak mert mondták is.. lehet hogy nem vagyok helyes, ki tudja, de azt tudom hogy nálam sokkal igénytelenebb pasiknak olyan barátnőjük van hogy hú.. oké megvan a rosszfiús imidzsem, de én emellett klasszikus zenét tanulok meg verseket írok, szóval.. Negatív tulajdonság? az is van, nem tagadom, például nincs önbizalmam, hajlamos vagyok megbántani embereket a hozzászólásaimmal, és aki nem őszinte velem hamar meg tudom utálni..kb ennyi de van még biztos :)

Képet nem akarok felrakni, mint mondottam túl szégyenlős vagyok..

2011. aug. 21. 09:30
 12/12 A kérdező kommentje:
De Veled "átlagos leányzó" szívesen beszélgetnék :)
2011. aug. 22. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!