Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt meg fogom bánni egyszer?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt meg fogom bánni egyszer?

Figyelt kérdés

35 éves férfi vagyok. Életem során nem volt túl sok barátnőm, szám szerint 3. Nem vagyok az a tipikus "jó pasi" sem.

Most van egy lány (25 éves), aki gyönyörű, életem legszebb nője, nem is értem, mit szeret rajtam, odáig van értem, kedves, aranyos, okos. De én csak szeretni tudom, nem tudok belé szerelmes lenni sajnos. Mondtam neki, hogy legyen vége, de ő sírt, és könyörgött, hogy ne, mert nagyon szeret, én vagyok az eddigi egyedüli normális férfi az életében, stb. De nem akarok neki fájdalmat okozni azzal, hogy nem tudom úgy szeretni, ahogy ő engem sajnos. Igaz, már elég idős vagyok, nem hiszem, hogy jön valaha is még ilyen szép, aranyos lány, aki ennyire fog szeretni, de úgy döntöttem, hogy mégis szakítok vele, akármennyire is fáj neki, meg nekem is.

Meg fogom még ezt bánni, hogy elengedem?

2011. aug. 19. 10:23
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Igen, jó vele, szeretek vele lenni, szeretem a mosolyát, beragyogja a napomat.
2011. aug. 19. 10:51
 12/37 anonim ***** válasza:
Akkor még egy kérdés! Képzeld el hogy dobod, és valahol az utcán meglátod mással kézenfogva és nevetgélne sétálni! Mit éreznél?
2011. aug. 19. 10:53
 13/37 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul esne.
2011. aug. 19. 11:03
 14/37 anonim ***** válasza:
Szóval vagy egy gyönyörű lány, aki imád téged olyannak amilyen vagy, szeretsz vele lenni, boldoggá tesz téged, és belepusztulnál ha mással látnád! Hiszed vagy sem, szerelmes vagy:D Max bepánikoltál a komolyságától a dolognak, meg hogy gyereket akar. Ha szeret nem siettet! Ha így érzel el ne hagyd...
2011. aug. 19. 11:06
 15/37 A kérdező kommentje:
De nem érzem azt a varázst, azt a szikrát, amit eddig mindig. Valami hiányzik.
2011. aug. 19. 11:17
 16/37 anonim ***** válasza:
Elbizonytalanodtam, eddig meg voltam győződve hogy jól teszed ha elengeded, együtt éreztem, de már nem... Ha gyönyörű, okos és minden jó vele, akkor ezt más is észre fogja venni, nem hal megy egyedül. Akkor mi lesz? Szívod a fogad hogy deszar, deszar? Ha nem akarod Őt, szakíts vele, de ne barátkozz, ne beszélj vele, ne írj neki, ne találkozz vele, mert borzasztó lesz neki, had kezdjen új életet akkor, hogy más szerethesse ahogy kell. De ha kirakod felejtsd el hogy létezik, mert tönkre fogod tenni az életét!
2011. aug. 19. 11:36
 17/37 A kérdező kommentje:

És a legrosszabb, hogy most egy ideig biztos egyedül leszek én is, és ezen fogok agyalni. Mert én nem vagyok kapós. De ő igen.

De ha elmúlik a szerelme, akkor majd megutál, és ez sem akarom.

2011. aug. 19. 12:01
 18/37 anonim ***** válasza:
43%
Mi az h nem akarod h elmúljon a szerelme?????? Akkor mit akarsz, kidobni őt de azért szeressen míg nem találsz mást? Kezd a szimpátiám a másik oldalra átcsapni...:S
2011. aug. 19. 12:05
 19/37 anonim ***** válasza:
Örülj neki h megutál, ha elmúlik a szerelmes és talál majd valakit aki tudja értékelni hálás lesz hogy nem sz*pattad évekig!
2011. aug. 19. 12:07
 20/37 A kérdező kommentje:
Az ő érdekében teszem, pedig én is szeretem őt, de nem annyira és nem úgy, ahogy kellene, én inkább csak azt szeretem, hogy ő szeret.
2011. aug. 19. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!