Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy viselkedhet így egy "barát"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedhet így egy "barát"?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy a barátom egyik barátját lecsukták. Magának kereste a bajt, amiért börtönbe került és előtte is elég zűrös volt, de úgy gondoltam, hogy a börtön talán jó hatással lesz rá és végre megkomolyodik, ezért elkezdtünk levelezni. Kétszer találkoztunk is, mert nem messze lakom a börtöntől. Úgy tűnt, tényleg megváltozott pozitív irányba. A barátom mondta, hogy vigyázzak vele, mert régen is tetszettem neki, de mivel a legtöbb barátja elhagyta, úgy gondoltam, hogy miattam nem kockáztatná a barátságukat. Aztán nemrégen írt egy eléggé félreérthetetlen levelet, hogy mit szeretne tőlem, de hozzátette, hogy ebből úgysem lesz semmi a barátom miatt. Én mindenesetre közöltem vele, hogy valóban nem lesz belőle semmi és a barátja nőjét azért nem kéne fűznie. Már csak azért sem, mert a többiekkel ellentétben ő nem fordult el tőle. Erre majdhogynem ő háborodott fel, hogy én miből képzelem, hogy akar tőlem valamit, stb. stb.… Azóta nem írtam neki. Időm sem volt és valahogy nem is tudnék mit írni.

Tegnap este éppen a barátommal msn-eztem, mikor átküldött egy levelet, amit akkor kapott. Egy „jóakarótól” érkezett, aki arra figyelmeztette, hogy én egy hónapja más címmel regisztráltam ezen az oldalon és feltettem egy olyan kérdést, hogy beleszerettem a barátom börtönben ülő barátjába, mit tegyek? A jóakaró e-mail címe teljesen átlátszó, virít róla, hogy a srác küldte. Teljesen padlót fogtunk. Egy órával később pedig én kaptam egy levelet tőle, miszerint a barátom fűvel-fával megcsal… Az már mellékes, hogy éppen nincs otthon, tehát valószínűleg mással küldette el a leveleket.

Egyszerűen nem értem. Miért csinálta ezt? Azért, mert közöltem vele, hogy ne akarjon engem felszedni? Örülne, hogy van még, aki szóba áll vele, erre ilyen kicsinyes módon próbál „bosszút” állni. A kamaszok szoktak ilyen lejárató levelekkel szórakozni, mi meg már 23, 24 évesek vagyunk!

Úgy elszomorodtam, hogy már egy baráttól is ezt kapja az ember, senkivel nem érdemes jót tenni.

2009. ápr. 15. 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy viselkedhet így egy barát, de én már semmin se lepődöm meg, főleg amióta ezen az oldalon vagyok. :D

Infantilis dolog volt az biztos, nem tudta kezelni az elutasítást, a barátod jobban tenné ha nem foglalkozna ilyen börtöntöltelék emberekkel akik még hátba is szúrják.

2009. ápr. 15. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
epp o is eleg nhez korszakot elhet at ha a bortonben ul, azert nem adja meg neki a jogot ahhoz hogy ilyeneket csinaljon, de meg kellene bocsatani neki es ha ugy gondolod nem kell tobbet beszelned vele.
2009. ápr. 15. 11:59
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
hát ez elég bonyolult lehet h férre értetem de leírom : Szerintem,békülj ki vele aztán meg ne vedd fel vele a kapcsolatot,nem jó h ha egy bürtönben ülő emberrel rosszba vagy meg asse ha jobba szoval probálj meg minnél jobban távolodni tőlle de ugy h ő ezt ne egye sértésnek mert aztán ki tudja h mire lesz képes egyszermajd észre veszi h nem érdekled (reméljük) nézd ugy mintha egy kamasz lenne mondjuk az öccséd :D kitartzás sok sikert
2009. ápr. 15. 12:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem vesztünk össze vele. Elmondtam neki a véleményemet, ő is elmondta (igaz, homlokegyenest mást mondott, mint korábban). De barátként már nem tartok rá igényt ezek után.
2009. ápr. 15. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem légy hű önmagadhoz, és továbbra is barátkozz vele, csak kezeld őt egy kicsit óvatosabban.

Ha mindenki elfordult tőle, és ezek után még te is ezt teszed, szegény srácból mi lesz? Tarts ki mellette, de kezeld ezután másképp. Ha meglátogatod, vidd magaddal a barátodat is, és hangsúlyozd, h te őt szereted, ezért köztetek (a másik sráccal) nem lehet semmi több barátságnál, de azt szeretnéd, ha barátok maradnátok.

Azért gondolom ezt így, mert tényleg nagyon nagy segítség lehet neki, h van egy ember, aki mellette áll, ez nagy hatást gyakorolhat rá, és idővel talán tényleg megváltozik.

2009. ápr. 15. 12:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem el,miket írtok.

1., Azért került börtönbe,mert magának kereste a bajt,ezért nem kell sajnálni.

2.,Annak ellenére,hogy tudta,hogy a barátjával jársz,bepróbálkozott.

3.,Az,hogy börtönben van és elhagyták a barátai,nem jogosítja fel,hogy ilyet tegyen.Mármint,hogy megpróbáljon szétszakítani titeket.

Egy undorító,aljas szemét köcsög,aki azt se érdemli meg,hogy ezután szóba állj vele.Ne is tedd.

2009. ápr. 15. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!