Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáljak? Komolyan mondta?
Figyelt kérdés
Volt egy hatalmas nagy balhénk még az összel,együtt maradtunk mert szeretjük(ragaszkodás) egymást de ő már nem volt szerelmes.Most nagyon magam alatt vagyok egy rokon halála miatt.Átölelt és azt mondta szeret mindennél jobban,de félek csak vígasztalni akart.Megkérdeztem de aztmondta úgy érzi újrabelém szeretett de nem úgy vettem észre mint aki teljesen biztos a dolgában.2009. ápr. 15. 10:24
1/2 anonim válasza:
Ha magától ezt mondta akkor biztos igaz, főleg h nemvolt már szerelmes akkor igenis haladás, hogy kimondta!
2/2 anonim válasza:
ciao, nem akarok rossz tanacsokat adni, de ha te ugy latod hogy nem biztos a dologban akkor tobb mint valoszinu hogy igazad van , szerintem legalabbis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!