Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak a párommal emiatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak a párommal emiatt?

Figyelt kérdés
Lassan 3éve leszünk együtt a barátommal és minden jó volt eddig. Párszor már szakítotam vele, mert úgy éreztem nem szeretem, de mindig kibékültünk mert rájöttem, hogy mégis kell nekem ez a gyerek. Mostanában megint azt érzem, hogy nem szeretem és a szex se az igazi, mivel nem kívánom őt és mindig kifogásokat keresek, hogy miért nem akarok vele együtt lenni. A szüleim megszerették és apukám is már úgy gondolja, hogy vele maradok és nagyon bele akarja vinni a családi bizniszbe, hogy majd együtt csináljuk ha már ő kiöregszik. Ő az első fiú akit megengedtek, hogy mellettem aludjon, eddig egyik barátomnál sem engedték meg ezt. Régóta együtt vagyunk, de az már baj ha a szakításon gondolkodom nem? Na meg a szex....de a szüleim is megszerették és ha szakítok és lesz egyúj fiúm majd esetleg lehet majd mindent újra kezdeni.. ááá nem tudom mit tegyek.Szerintetek???
2011. aug. 18. 16:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
hany evesek is vagytok
2011. aug. 18. 16:55
 12/19 anonim ***** válasza:
???????
2011. aug. 18. 16:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha így váltakoznak az érzéseid,akkor ne dönts elhamarkodottan...mivel nem vagy biztos a dolgodban,biztos,hogy szereted...ha nem szeretnéd,akkor nem bírnád elviselni a jelenlétét sem,és nem lennének váltakozó érzelmeid...én fél évig éreztem ezt,hogy megakarok szabadulni a páromtól(de nem volt egyszerű)
2011. aug. 18. 16:58
 14/19 A kérdező kommentje:
aki 4éve van a párjával vagy volt .. Te hogy döntöttél?? Írtad hogy átérzed a dolgot.. mi lett a vége vagy még te is gondolkodsz?
2011. aug. 18. 17:00
 15/19 A kérdező kommentje:
fél évig??? Látod mégis szakítottál mert ezt érezted és jobb volt utána vagy rosszabb?
2011. aug. 18. 17:02
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi több, mint 3 éve vagyunk együtt, és nem szakítottunk, nem is gondolkozunk ezen (vagyis én biztos nem :D), vágyunk egymásra. Szóval, ha ennyi idő után elmúlt a szerelem, akkor szerintem felesleges együtt lennetek.

Bár nem ismerlek titeket, de ha már most így érzed, később csak egy besavanyodott életű nő leszel, és egyre nehezebb lesz kilépni ebből.

A szüleid pedig biztosan túlteszik majd magukat ezen.

Ez így már nem egy egészséges kapcsolat, legalábbis az írásod alapján. De azért még próbáljátok átbeszélni a dolgokat, ha esetleg zavar benne valami vagy ilyesmi. DE a legfontosabb az, hogy nézz a szívedbe, ha úgy érzed a srác tölti ki az egészet, akkor maradj vele, ha úgy gondolod, hogy jobb lenne, ha más lenne ott, akkor lépj ...

2011. aug. 18. 18:27
 17/19 anonim ***** válasza:
A szerelem minden kapcsolatban lejjebb hagy egy idő után, de átmegy egy nagyon erős kötődésbe, nagyon-nagyon mély szeretetbe, ami során pl a testi vonzalom ugyanúgy megmarad, csak már nem azzal a lángoló rajongással szereted a másikat, hanem úgy mint egy igazi, életreszóló, stabil társat, akivel csakis együtt tudod magad elképzelni. Ha te ezt nem érzed, akkor kár tovább rabolnotok egymás idejét.
2011. aug. 18. 20:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak egy kis pihenőre van szükséged.Ha például elmennél egy hétre valamerre egyedül vagy csak szimplán a barátnőiddel lennél vagy otthon és nem találkoznátok megint úgy éreznéd hogy hiányzik stb.lehet az a probléma hogy túl sokat vagytok együtt.remélem segítettem:) 15/L
2011. aug. 18. 23:11
 19/19 anonim ***** válasza:

16:58-as vagyok. Sokkal jobb volt,hogy szakítottunk,mert rá 1 hónapra megtaláltam azt,akivel el tudom képzelni az életem.Viszont az exnél nem is volt szerelem.Nála határozottan éreztem,hogy már nagyon nem akarok vele maradni,és egy pillanatban sem éreztem azt,hogy szeretem.(fél évvel szakítás előtt kb)

Szerintem tartsatok szünetet.Egy hétig ne talizzatok és ne keressétek egymást,akkor fog kiderülni igazán,hogy mit is érzel.Ha jobban érzed magad nélküle,akkor szakítsatok.Ha hiányzik és nem bírsz magaddal,akkor hívd fel,akkor csak valamin változtatnotok kell,egy alapos beszélgetés ezen segít. 23/L

2011. aug. 19. 05:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!