Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a párommal emiatt?
Szia!
Mi több, mint 3 éve vagyunk együtt, és nem szakítottunk, nem is gondolkozunk ezen (vagyis én biztos nem :D), vágyunk egymásra. Szóval, ha ennyi idő után elmúlt a szerelem, akkor szerintem felesleges együtt lennetek.
Bár nem ismerlek titeket, de ha már most így érzed, később csak egy besavanyodott életű nő leszel, és egyre nehezebb lesz kilépni ebből.
A szüleid pedig biztosan túlteszik majd magukat ezen.
Ez így már nem egy egészséges kapcsolat, legalábbis az írásod alapján. De azért még próbáljátok átbeszélni a dolgokat, ha esetleg zavar benne valami vagy ilyesmi. DE a legfontosabb az, hogy nézz a szívedbe, ha úgy érzed a srác tölti ki az egészet, akkor maradj vele, ha úgy gondolod, hogy jobb lenne, ha más lenne ott, akkor lépj ...
16:58-as vagyok. Sokkal jobb volt,hogy szakítottunk,mert rá 1 hónapra megtaláltam azt,akivel el tudom képzelni az életem.Viszont az exnél nem is volt szerelem.Nála határozottan éreztem,hogy már nagyon nem akarok vele maradni,és egy pillanatban sem éreztem azt,hogy szeretem.(fél évvel szakítás előtt kb)
Szerintem tartsatok szünetet.Egy hétig ne talizzatok és ne keressétek egymást,akkor fog kiderülni igazán,hogy mit is érzel.Ha jobban érzed magad nélküle,akkor szakítsatok.Ha hiányzik és nem bírsz magaddal,akkor hívd fel,akkor csak valamin változtatnotok kell,egy alapos beszélgetés ezen segít. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!