Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire veljem hogy 3. -ik lettem a, , toplistan''? Nem szerelmes belem?
ma a baratom azt mondta hogy az edesanyjat szereti a vilagon a legjobban aztan az edesapjat,es a 3.ik helyen vagyok en ... nemtudom hogyan is kene ertelmezzen ezt ... nem szerelmes belem hogy a szuleihez viszonyit vagy mi?
tudom hogy szeret,mert kotodik hozzam,a legjobb baratom is egyben ,de nem szerelembol szeret?
Mivel a család és a szerelem teljesen más... így te is első vagy, egy másik ranglistán...
amúgy is, te jobban szereted a barátodat a szüleidnél ?
Szerintem kérdezz rá h ezt hogy értette. Az is lehet, h a testvérének tekint téged, mert olyan közel állsz hozzá, mint ha testvérek volnátok (amúgy egyke?)
Vagy tényleg csak fontossági sorrend, vagy nem is létezik ilyen "rangsor", mert egymáshoz viszonyítani nem lehet 3 teljesen különböző embert. (Én pl nem tudom megmondani, melyik szülőmet szeretem jobban, mert mindkettőt ugyanúgy), csak vmiképp szerette volna kifejezni, mennyire sokat számítasz neki.
Kérdezz rá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!