Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk, de nagyon szeretem mit csináljak? (többi lent) Mit csináljak, hogy vissza szerezzem?
DE de!!! Találkozz vele mindenképp.
Attól, hogy megkéred, hogy találkozzatok, attól egyáltalán nem alázod magad. Beszélgetni pedig muszáj.
Le kell zárni a dolgot.
Én a barátommal fél év után beszéltem meg a dolgokat, úgy, hogy ő már nem is szeretett, de belement a találkozóba, mert újra belém szeretett.
Újra együtt vagyunk már 3 éve. Nagyon szeretem őt, és ő is engem.
A szerelemben harcolni kell, ez nem megalázkodás, beszéljétek meg a dolgokat.
Ne haragudj, de ilyen nincs, hogy valakibe szerelmes vagyok és szeretem, de szakítani akarok vele. Aki szerelmes, foggal-körömmel ragaszkodik a kapcsolathoz, amíg csak van remény. Tehát a kedves exed már nem szeret, csak nem volt bátorsága azt így kerek-perec megmondani. Én nő vagyok, fiatalabb koromban volt egy pasim, akinek én is ilyesmit hordtam össze, hogy szeretem, csak hát a körülmények, meg nehéz időszakot élek át ezért nem lehetünk együtt. Mese volt habbal. Soha nem vallottam be neki az igazat, hogy azért küldöm el, mert már nem szeretem és nem kívánom, hogy megosszam vele az életemet. A mai napig sajnálom, csak azért nem keresem fel ezt megmondani neki, mert nem akarom felzaklatni. Ha pedig már nem szeret, nem fogod tudni visszaszerezni. Sajnos vége, bőgd ki magad, szenvedj pár hétig, aztán próbáld elfogadni.
25 N
Nem tudom, szerintem van olyan, hogy valakiből úgy érzed, hogy kiszeretsz. Én is így voltam a barátnőmmel, határozottan úgy éreztem, hogy kiszerettem belőle.
Fél évig, vagy több ideig nem is kerestem. Aztán ő nyitott felém.Ahogy ti hívjátok: megalázkodott, és padlón csúszott értem.
És tudjátok mit gondolok?
Kapja be mindenki!
Ez nincs így. Ő küzdött értem, és lett értelme. Ráeszméltem, mit vesztettem, nagyon szereem őt, csak tényleg nehéz volt a kapcsolat.
Nem kerestem, szóval ti erre most azt mondanátok, hogy az érdeklődés halvány jelét sem mutatta, tehát sz@rik a fejedre, és nem szeret!
De szerettem őt. Mostmár a feleségem.
A nő is ugyanúgy küzdhet a férjéért.
Akkor 17 évesek voltunk, most pedig 44.
Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!