Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok kizáró ok ha egy pasinak rossz híre van?
Például , ha fiatalon "belekóstolt" a durvább dolgokba. De már felhagyott az ilyesmivel. Mondjuk 12 évesen már füvezett , 16 éves korára meg már a legtöbb drogot kipróbálta(kóla, hernyó,speedball)? És emiatt meg az ilyen élet velejáróinak köszönhetően rossz híre van, akkor nálatok már szóba se jön?
És akkor sem ha igazából normális kedves és intelligens ?
És még ha plusszba "híresen" jól is néz ki?
Énismerek ilyet.Tény,hogy rosszhíre van a múltja miatt..de azóta teljesen megváltozott..és én nagyon bírom.
Meg am is bejönnek a "rosszfiúk"...és ha még helyes is..simán szóba jöhet.!*.*
Laki Zsuzsi a szépségkirálynő nem régen ment férjez egy Európa bajnok küzdősport versenyzőhöz.
Na a srác kb 10-14 évig durva heroin függő volt,számtalanszor élesztették újra stb,abbahagyta,elkezdett edzeni,normális lett,edzést tart és övé lett a szépségkirálynő is.
Ilyen is van.
én szeretem a roszfiukat.
nekem a pasim most is drogozik, de most azon van,hogy leszokjon.
engem sem érdekelne .... + ne higgy el mindent amit hallasz róla.... nekem is mikor kezdtem megismerkedni a barátommal, akkor olyanokat hallottam róla, hogy ilyen meg olyan nagy drogdealer, keményen nyomja a dolgokat... aztán elkezdtem vele járni..... s rájottem, hogy nagy kamu volt amit mások mondtak róla... mert csak fuvezik néha..az meg tényleg nem nagy szám....
Szóval szerintem ne érdekljen téged se amit mások mondanak... foleg ha már a múlt az egész....
17/L
Sajnos vannak itt válaszok, amik felszínes üres libáktól jöttek.
Nekem nem kell mondanod, hogy intelligens - leszűröm abból, hogy már felhagyott ezzel. (ehhez is kell némi IQ...)
De a lényeg: előbb megsmerem majd ÉN, és nem pedig a pletyka után megyek, nem ezek alapján fogok gondolatokat hozni róla. Hanem az egyebekből. Ha normális, és ha a nyakába borulok, hogy "jajjdecukivagy!", gondolom menekül.
Amúgy meg szerintem perpil lényegtelen hogy jóképű-e vagy sem: mert most ez nem mérvadó, nem a külseje miatt fogok ismekedni vele.
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!