Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen lehetek szerelmes?
Van egy gyönyörű lány aki nem tudom hogy csak tetszik vagy szerelmes vagyok belé. Sokszor eszembe jut és akkor kész irány a youtube szerelmes dalok és a képeit nézem félnap:)
Ha meghallok egy szerelmes dalt rögtön ő jut eszembe és az előző sor eseményei történnek meg. Sokszor gondolok rá és ha rá gondolok mosolygok ha rá nézek szintén és örömömre visszamosolyog:) Egyszer egy barátom rajta kapott hogy csak bámulok és közben mosolygok meg kérdezte min mosolygok azt mondtam egy vicc jutott eszembe szerencsére nem kérdezte meg mi ez a vicc:) Nos szerelmes volnék?
Persze simán lehetsz szerelmes a szerelem nem korhoz van kötve:)
érdemes lenne beszélni a lánnyal az érzéseidről és akár egy kapcsolat is kialakulhat köztetek ha neki is ilyen gyönyörűen ismerteted érzéseidet mint ahogy itt leírtad :)
Anyukám legjobb barátnője 32 éves, és amikor összejött a férjével akkor volt 14. Szóval simán. :DDDD
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!