Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennek van értelme? Még is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek van értelme? Még is hogy szoktassam le erről?

Figyelt kérdés
Barátnőm és én közöttem az alapvető probléma a hisztizések. Én megnéztem tegnap egy csajt, ő rám írt csaj nevében hogy lenne e esélye, én erre annyit mondtam ha nem lenne bnőm igen. Ezen felkapta a vizet és kidobott. Kibékültünk. Ma más fickóknak írkálta, hogy IGEN lehetne köztünk valami:$  meg igy meg úgy.. ilyen lájkolós facebookos hülyeség. Én ha ezért szólnék isén lennék a szar mivel hogy hisztizek. Ezen hogy változtassak? még nekem meg van engedve ____| ennyi neki meg kell hogy legyen ___________________| ennyi mert ha nem akkor hisztizek..
2011. aug. 17. 14:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%
válts, még előtted az élet
2011. aug. 17. 15:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból írok... Semmi értelme leragadni ennél a csajnál! Sokkal-sokkal jobbat érdemelsz, és a legközelebbi kapcsolataidnál legyél kicsit határozottabb személyiség és állj ki az igazadért mert, akkor ez újra megfog veled történni.
2011. aug. 17. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!