Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta, hogy ne fogyjak le, mert neki igy
vagyok jó. Kérdeztem, hogy szerinte van-e rajtam felesleg,
azt mondta, hogy nincs. Akkor hogy érthette?
2011. aug. 17. 14:33
12/35 anonim válasza:
na most mivel nem vagy megelégedve magadon szivem?:)
2011. aug. 17. 14:36
Tetszel a barátodnak azt mondja jól nézel ki úgy szeret ahogy vagy te meg ezért nem szeretsz már vele lenni? azért mert szeret téged? istenem... na ezért ostoba a kérdés.
2011. aug. 17. 14:36
Lehet, hogy a barátod úgy látja, hogy a mozgás és az evés visszafogása oda vezet, hogy csontsoványra fogysz, és ő ezt nem szeretné, mert úgy látja, hogy most tökéletes az alakod. Ne rágódj ezen, ha ő azt mondja, így vagy neki jó, akkor hidd el, és maradj ilyen, amilyen most.
2011. aug. 17. 14:40
Vááááá ez a napi sz...ar:):) szöke vagy kicsi krupli bogaram???:)ha azt mondja jo csaj vagy,és ne fogyoz,akor mit akarsz halani töle???hogy te mangalica meg hoztam a korpát mehetsz moslékolni,hogy sonkára hizál???Nem értelek,ezt te se gondolod komolyan amiket irkálsz:)tudod mit te sertés szalon szagod van,és nyomok egy karikát az orrodba hogy neturdki a vájubol a moslékot:)ez igy jo lenne ha ezt mondaná,kiváná a habb tested???egy normális fickod van becsüld meg inkább!!!
2011. aug. 17. 14:48
Látom Te sem álltál sorba amikor az észt osztották... Ha nincs rajtad felesleg, akkor azért ne fogyjál le, hogy hiány se legyen rajtad, mert az sem egészséges... Ráadásul a párodnak is így tetszel, szóval a feszültséget Te megad generálod a butaságoddal...
De igaza van a többieknek amikor azt mondják, hogy dobd, és keress valakit, aki minden nap azt fogja mondani rád, hogy mekkora egy dagadék vagy, és azonnal fogyjál le... Hát megnéznélek egy ilyen kapcsolatban 2 hónap után... Visszasírnád ezt az embert...
2011. aug. 17. 14:48
ne fogyjak le, mert neki igy vagyok jó = lehet hogy dagadt vagy, de ez őt nem érdekli, mivel ez az ideálja :)
2011. aug. 17. 14:51
Hány éves vagy ?
Szerintem ne a barátod, vagy barátnőd vagy más kedvéért fogyj le, hanem magadért ! Ha te fogyni akarsz, mert nem érzed így jól magad, akkor hajrá, ha jól érzed így marad, akkor meg tegyél mások véleményére!!! Egy legyen a fontos, TE mit akarsz, ne az, hogy más milyennek lát és mit mond!
( viszont a szoli és műköröm nálam nem jön be , se ducinál, se dagadtnál , se soványnál :D )
2011. aug. 17. 15:05
a barátodnak megfelelsz, mert jó nőnek tart, azt mondja, h NE fogyjál le és ezt te sértőnek tartod???? jól értelmezem a kérdést ????????????????
2011. aug. 17. 15:05
20/35 anonim válasza:
Fogalomzavarban szenvedsz vagy csak szórakozol?? :D
2011. aug. 17. 15:12
Kapcsolódó kérdések: