Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból kialakult szerelem, mennyire lehetséges?
Figyelt kérdés
Nagyon jól megértitek egymást, mindig találkoztok, beszélgettek, megbíztok egymásban, mindent elmondatok egymásnak, puszit adtok, néha 1 kis ölelés.....2009. ápr. 14. 15:45
11/15 A kérdező kommentje:
És ha van 5 év korkülönbség??? És én meg félénkebb vagyok, szóval ha ő ölel meg elöbb visszaölelek, de én még nem öleltem meg elsőnek.
2009. ápr. 14. 17:10
12/15 anonim válasza:
Kialakulhat. 1 évig voltunk nagyon jó barátok, olyan volt néha mintha testvérek lennénk, és akkor hirtelen eltalált Ámor nyila, és 4 éven át voltam szerelmes belé, természetesen mivel nem akartam semmiképp elveszíteni, maradtunk barátok, mert ő nem akart többet. Most már szerencsére elmúlt a szerelem és örvendek hogy végre-valahára újra a legjobb barátom lehet.
19/L
13/15 anonim válasza:
5 év nem nagy korkülönbség, hidd el. És nálunk is volt ilyen... szóval ahányszor csak lehetett ekerültem vele a fizikai érintkezést... nem tudom miért, talán mert ő sem közeledett és nem akartam megnehezíteni a dolgom.
előző voltam 19/L
14/15 anonim válasza:
Hajjjaj! Ha kialakul belőle szerelem, akkor hatalmas! Ha csak fellángolás, és elmúlik, akkor a legnagyobb csalódottság! Én 6 évig voltam a szerelmemmel, akivel a kapcsolatunk elején barátok voltunk!
15/15 anonim válasza:
Én már lassan 1 éve vagyok eggyüt barátnőmmel előtte 3 évig csak barátok voltunk és nagyon szeretjük egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!