Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból kialakult szerelem, mennyire lehetséges?
Figyelt kérdés
Nagyon jól megértitek egymást, mindig találkoztok, beszélgettek, megbíztok egymásban, mindent elmondatok egymásnak, puszit adtok, néha 1 kis ölelés.....2009. ápr. 14. 15:45
1/15 anonim válasza:
Kialakulhat. Hogy mennyire lehetséges nem tudom..
2/15 anonim válasza:
nagyon is lehetséges!!!!
szinte mindig aból alakul ki az egyik félnél
3/15 anonim válasza:
Nálam hatalmas szerelem lett belőle. :D Persze barátnak volt az elején, ő meg szerelmes belém...
4/15 A kérdező kommentje:
Igen 2. válaszoló "egyik félnél" és ez itt a "baj", hogy nem az lenne a jó, ha az egyik félnél hanem mindkettőnél...
2009. ápr. 14. 15:54
5/15 anonim válasza:
A nőn múlik ha ő csak barátként tekint az elején akkor kizárt.
6/15 anonim válasza:
sajnalatos modon gyakran kialakul foleg ugy hogy csak az egyik felnel , de altalaban csak fellangolas.
7/15 anonim válasza:
Ezt megcáfolnám... Az elején csak barát volt, és most a legnagyobb szerelmem... És nő vagyok :D
8/15 A kérdező kommentje:
Én is belekötök....én is lány vagyok..és én érzek többet mint barátság, bár azt hogy ő mit érez azt még nem tudom, de szeretném kideríteni.
2009. ápr. 14. 16:16
9/15 anonim válasza:
Nálam is így volt, hogy nagyon szerettem, de ő csak a barátom volt. Aztán most meg több mint fél éve együtt vagyunk. Szerintem kérdezd meg tőle, hogy tetszel-e neki, vagy csinálj olyan mozdulatokat, amikkel úgymond közelebb kerülsz hozzá (pl. többször megsimogatod meg ilyenek. Csak észreveszi:)
10/15 anonim válasza:
Lehetséges, de nálam nem működik valamiért.
Mindig én akarok többet és emiatt ráment már pár barátság sajnos.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!