Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki? (lent) Idióták kíméljenek!
Na az a helyzet h van egy lány aki 2 évvel fuatalab nálam és nagyon bejön de nemismer szerintem a nevemet se tudja...
Azt mar kitalaltam hogyszólítom meg...
Előszöris kérek tőle egy onalzót egy magekorára aztán amikor visszaviszem nku es mégegyszer megköszönöm kelle valami bókot mondani neki amiből rájön hogy tetszik nekem!!!
A szép a szemed , arcod stb. Ilyesmi nem passzol sztem a szituhoz tehát ha valakinek van ötlete azt szívesen várom.
Fekete haj szép babaarc 155 centi
Nemtevagy ő ilyenkor má csicsikál
Öcsém, te gimnazista vagy?
Vagy általános iskolás?
Milyen ez a lány?
Minden típusra van külön bóktáram.
szőkére, feketére, ducira, soványra
Lemérted? :O
És gimnazista vagy?
Csak mert pont így nézek ki.
Most vagyok 8-adikos
Fekete hajú karcsú gyonyoru lany
bocs Off miatt, nem állok senki oldalán se, de akkor is értelmes válaszokat várnak el, ez természetes, gondolom én.. Szóval szerintem jogosan mondta a kérdező azt amit mondott, mert nem poénkodni, esetleg viccelődni akart ezzel a kérdéssel..
Nézd, nem rossz ötleted van, de ha nem jön be, mert esetleg nincs vonalzója, akkor köszönd meg és hagyd ott, majd esetleg másnap menj oda hozzá, és dumálj vele.. Nyitásnak poénkodhatsz, hogy "esetleg ma lenne egy vonalzód"(és közben mintha el nevetnéd magad) Utána már ő is bekapcsolódik a témába, és onnantól magától fog menni a dolog..
Remélem segítettem ezzel a két válasszal
23:07es válaszoló!
Te legalabb megerted miert irtam amit...
Mindig van mindeneva vonalzo tuti bejon az mindenkinel van
én lány vagyok, és nincs ötletem, mit mondj, de az biztos, h egy udvarias srácra senki nem sértődik meg. kérdezd meg, nincs-e kedve találkozni.
vagy írd fel az msn-ed a vonalzójára. most vicceltem, ez béna volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!