Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy nekem 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nekem 1 kapcsolat se jön össze? ápolt vagyok meg minden alapvetö dolog és még szüz a csajok azzal jönnek hogy csak barátnak vagyok jo ez miért van nem értem 14/F normális válaszokat kérek thnx

Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 21:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Beszélj azokkal, a csajok értenek az ilyen lélekgyógyításhoz.
2011. aug. 16. 22:42
 22/30 .Daniel. ***** válasza:
Srác én a helyedben nagyon megfogadnám és megköszönném annak a válaszolónak az írását aki a Mexeset írta. Te tudod.
2011. aug. 16. 22:42
 23/30 A kérdező kommentje:
Olvasom a könyvet kösszi a linket olvasom csak hát newm tudom mit érek vele van 1 haverom össz vissz majd jövöre megyek középbe talán ott töblesz remélem de ez igy elég cink hejzet :S és nagyon szomoru vagyok :S :(
2011. aug. 16. 22:56
 24/30 A kérdező kommentje:
nincs ön bizalmam velük beszélni meg hát ök ugy sem segitenének nem igazi barát az a csaj aki annak mondja magát ugy érzem :S
2011. aug. 16. 22:57
 25/30 .Daniel. ***** válasza:
Figyelj ha csajozni akarsz először magadat kell rendbe tenned. Ne várd hogy majd ha csajozol helyre jössz. Kezdj valami hobbiba lehetőleg társaságiba de mindegy is és próbálj boldogan élni és csak aztán jöjjenek a csajok.
2011. aug. 16. 23:04
 26/30 A kérdező kommentje:
Bárcsak ojan könnyü lenne ahogy le irod :(
2011. aug. 16. 23:05
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
b.szki 14 éves vagy! 14! még bőven gyerek, értem én hogy ki akarod próbálni meg ilyenek, de talán 14 évesen nem kéne kiakadni, ha nem jön össze...
2011. aug. 18. 11:23
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj nincs veled. Én 20 vagyok és szűz mégse érzem, hogy baj lenne velem. Nem kell mindenbe beleugrani. Jó hát nem azt mondom, hogy várj ennyit, lehet nem is célszerű addig várni mint én, sőt biztos, de 14 évesen nem vagy elkésve az tuti.

20L

2011. aug. 18. 13:51
 29/30 anonim ***** válasza:

A kedvesség sosem baj. Nem szabad bunkónak vagy gonosznak lenni. Egy párkapcsolat két ember boldog, közös fejlődése, szabad akaratból, nem hatalmi játszmák sorozata, mert úgysem érthetik meg egymást. Ez nagyon média manipuláció szagú felfogás lenne..

Amire szükséged van, az önbizalom, egy feltűnő, de jó véleményeket keltő stílus.

Nem szabad hogy izgasson, hogy összejöttök-e, csak élvezd ki az együtt töltött időt, és jelezd ha szeretnél még.

Ha mondjuk élveztél egy sétát, vesd fel, hogy elmehetnétek máskor is valahová, de ne így tedd fel a kérdést, hanem konkrét ötlettel állj elő, a csaj majd vagy belemegy, vagy elkezd ötletelni, ha élvezte a társaságod.

Azt szokták mondani, hogy add önmagad, és ez teljesen igaz. Tucatemberből bárkit választhatnának, de belőled csak egy van, és ha jóban vagy magaddal, ha szenvedélyesen ( nem szexuálisan) éled meg a pillanatokat, az csajmágnes. Ha meg valami nem jön össze, ne kudarcként fogd fel, hanem mint szükséges eseményt, mert ha mégis bejött volna egyszer vagy még egyszer, szenvedés és felesleges időpazarolás lett volna.

A csajon amúgy akkor szoktak csak barátnak tekinteni, ha elég érettek ahhoz, hogy tudják mit akarnak és nem az vagy, vagy ha nem elég érettek, és nem jössz be nekik, vagy nem vagy szerintük elég különleges, vagy magabiztos.

14 évesen nincs csajod? Nem gáz. Van még két jó éved amíg biztos nem ciki, amúgy se azért csajozz, mert ciki hogy nincs. Érezd jól magad, ez és nem a cikiség számít.

Távkapcsolatnak meg nem nagyon van értelme, ha nem találkoztok.

2011. szept. 1. 08:13
 30/30 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a hasznos választ
2011. szept. 1. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!