Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kellek egy lánynak sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek egy lánynak sem?

Figyelt kérdés

Hello!

20 éves vagyok,eddig 2 barátnőm volt,de az is nem tudom h hogyan jött össze.Mind1.

Mostanában azt gondolom h én senkinek sem tetszem.

Úgy érzem külsőmmel nincs gond.Talán kicsit lehetne fogyni,de rendszeresen járok futni,szóval előbb-utóbb lemennek a kg-ok.Kb 185 cm vagyok és 95 kg.Hosszú hajam van sztem ez is esetleg hátrány lehet.

Beszélgetni is tudok akármiről,csak éppen ezen nem tudok túl lépni.Flörtölés ilyesmi,ezekhez a dolgokhoz abszolut semmi közöm sincs.

Kissé ittas állapotban viszont ez is megy,mert akk általában semmi sem érdekel:D

Önbizalmam egyenlő a nullával,ismerkedésre sajnos nem sok lehetőség áll rendelkezésre.

Igen és azt még elfelejtettem mondani h szűz vagyok szóval ez sem vmi tuti állapot.

Lényeg h én úgy érzem h sosem lessz senkim,senkinek sem fogok tetszeni.

Szóval nem tudom,már gondolkodtam azon h el kellene menni pszichológushoz,talán ő tudna segíteni nekem.

Azért köszi a válaszokat!

20/F

2011. aug. 16. 19:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Valszeg mert csúnya vagy. Az az egyetlen, ami minden lánynak kizáró ok.
2011. aug. 16. 19:58
 12/18 anonim ***** válasza:

1. csináj ojan facebook ot ahol csak csajo kvannak fent

2. meny a lotozoba és amennyi pénzed van fektesd szelvényekbe

3. nyerd meg alottot

4. ted ki arra a facera amit csináltál :)

és tuti lesz b nöd :D

2011. aug. 16. 20:00
 13/18 walk w1th mee ***** válasza:
xDhajat levágatni,gyúrni,faxa testet csinalsz magadnak,1verda kell és go csajozni,1rakatot szerezhetsz igy
2011. aug. 16. 20:11
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat!

Sajnos képet nem igazán szeretnék magamról küldeni,szeretném ha megmaradna az oldal anonim jellege.Ok most ebből mindenkinek az következik h ugyebár biztos azért nem küld magáról képet mert csúnya:D Mind1:D

Am igen minden nap veszek tiszta ruhát,sőt tiszta boxert is.Vasárnapra már van rajtam 7 darab:D

Na jó viccet félretéve,ápoltsággal,hajammal,fürdéssel, ilyennel nincs gond.

Autó dolgot meg bele nem akartam írni mert akk meg az van h nagyképű vagyok,de szerencsére BMW parkol az udvaron,csak sajnos jogsim nincs rá:D

2011. aug. 17. 00:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Csináld meg minél előbb a jogsit, aztán járj mindenhova a bömössel! Meglátod, tapadni fognak a csajok!
2011. aug. 17. 07:11
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát, ha olyan csajokat akarsz, akik a kocsid miatt tapadnak rád... akkor egyáltalán nem sajnállak...

20/L

2011. aug. 17. 07:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Előző, aki nem néz ki jól, annak sajnos csak olyan csajokra van lehetősége.
2011. aug. 17. 08:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Az én édesanyám mindig azt mondta: kislányom, ha a fiú egy fokkal szebb az ördögnél, akkor az már jó. És én is így gondolom. Mert nem ez számít.
2011. aug. 17. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!