Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek egy lánynak sem?
Hello!
20 éves vagyok,eddig 2 barátnőm volt,de az is nem tudom h hogyan jött össze.Mind1.
Mostanában azt gondolom h én senkinek sem tetszem.
Úgy érzem külsőmmel nincs gond.Talán kicsit lehetne fogyni,de rendszeresen járok futni,szóval előbb-utóbb lemennek a kg-ok.Kb 185 cm vagyok és 95 kg.Hosszú hajam van sztem ez is esetleg hátrány lehet.
Beszélgetni is tudok akármiről,csak éppen ezen nem tudok túl lépni.Flörtölés ilyesmi,ezekhez a dolgokhoz abszolut semmi közöm sincs.
Kissé ittas állapotban viszont ez is megy,mert akk általában semmi sem érdekel:D
Önbizalmam egyenlő a nullával,ismerkedésre sajnos nem sok lehetőség áll rendelkezésre.
Igen és azt még elfelejtettem mondani h szűz vagyok szóval ez sem vmi tuti állapot.
Lényeg h én úgy érzem h sosem lessz senkim,senkinek sem fogok tetszeni.
Szóval nem tudom,már gondolkodtam azon h el kellene menni pszichológushoz,talán ő tudna segíteni nekem.
Azért köszi a válaszokat!
20/F
1. csináj ojan facebook ot ahol csak csajo kvannak fent
2. meny a lotozoba és amennyi pénzed van fektesd szelvényekbe
3. nyerd meg alottot
4. ted ki arra a facera amit csináltál :)
és tuti lesz b nöd :D
Köszi szépen a válaszokat!
Sajnos képet nem igazán szeretnék magamról küldeni,szeretném ha megmaradna az oldal anonim jellege.Ok most ebből mindenkinek az következik h ugyebár biztos azért nem küld magáról képet mert csúnya:D Mind1:D
Am igen minden nap veszek tiszta ruhát,sőt tiszta boxert is.Vasárnapra már van rajtam 7 darab:D
Na jó viccet félretéve,ápoltsággal,hajammal,fürdéssel, ilyennel nincs gond.
Autó dolgot meg bele nem akartam írni mert akk meg az van h nagyképű vagyok,de szerencsére BMW parkol az udvaron,csak sajnos jogsim nincs rá:D
Hát, ha olyan csajokat akarsz, akik a kocsid miatt tapadnak rád... akkor egyáltalán nem sajnállak...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!