Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találjak pasit? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Fél éve lett vége a 1,5 éves kapcsolatomnak. Azelőtt neten ismerkedtem, valahogy mindig kifogtam valami jó pasit :) Most fent vagyok 2 hónapja és semmi. 1 pasi sem...
Bulizni nem járok, max koncertre néha-néha, de ott elég necces ismerkedni..
Egyedül meg nem akarok elmenni pl parkba, hátha van ott valami helyes srác..
Ráadásul szép sem vagyok, sőőt...
16/L
Nem értelek, ha eddig is neten szoktál, akkor igazán elárulhatnád merre laksz :D
Amúgy se tudjuk, hogy a te lakóhelyed körül mik a lehetőségek.
17/f
(első... még mindig.)
Na most ne szórakozz velem, szóval mégis olvasol? Akkor fenntartsam az ajánlatot? :-D
------------------------------------------
Baráti kör? Nem kifejezetten bulis körre gondolok, az én tapasztalatom szerint akivel ott meg lehet ismerkedni, azzal nem érdemes... De tudod, az ismerősök ismerősei néha egészen érdekesek tudnak lenni.
Vagy szoktál-e sportolni? Az is egy jó lehetőség ismerkedésre, ha csak "bámészkodsz" valami sporteseménynél...
És ne szóld már le magad, egy 16 éves csaj nem lehet "nem szép, sőt". :-) Csak POZITÍVAN, kérem!
1-2 barátom van, az ő baráti körük nagyon nem az esetem, ők ilyen.. Bulizósak meg rockerek :/
Amúgy dagi vagyok nagyon, szóval igen elég ronda vagyok:P Bár fogyózok, de nem megy egyik napról a másikra...
(első)
Na, akkor a legjobb úton haladsz. :-) Szóval fel a fejjel!
Elárulom, nem minden pasi a sovány csajokat szereti. Tudom, most ez a divat (már elég régóta), de vannak ám, akik odáig vannak a telt idomokért - csak meg kell találni őket. Vagy lehetőséget adni nekik, hogy megtaláljanak. :-)
Persze valószínűleg nem "szerelem első látásra" lesz... Szeretsz olvasni? Mennyire tartod magad műveltnek? Mennyire vagy jó beszélgetőtárs? Van-e humorérzéked? Tudsz-e felszabadultan, felhőtlenül viszonyulni egy fiúhoz? Ezeken igen sok múlik... De hát nem tudok rólad semmit, azon kívül, hogy kevés az önbizalmad. Hogy tudnék segíteni neked?
Hát.. ha eddig sikerrel jártál az internetes társkereséssel akkor most miért szeretnél változtatni? :)Megaztán ha ott tudtál magadnak szerezni pasit, akkor csak nem vagy olyan vészes. Viszont ha mindenképpen élőben akarsz ismerkedni akkor én is csak azt tudom ajánlani, hogy szerezz több barátot/ismerőst. Ne kerülj nagyon vészes társaságba, és pont jó lesz. Ha elmész velük bulizni, vagy egyáltalán akármit csinálni, valószínű, hogy még több barát/ismerősre teszel majd szert és így tovább. Így a végén csak találsz valakit aki neked is tetszik meg te is neki. ;)Ha bulizni nem akarsz akkor igazából koncerteken is jól lehet ismerkedni. Saját tapasztalatból tudom, hogy ott az emberek nagy részében van kis pia is (már ha ugyan olyan koncertre gondolunk :D), az pedig oldja a feszültséget. Szóval könnyebben el lehet kezdeni valakivel beszélgetni + vannak adva témák is. pl.: mióta ismered ezt az együttest? kedvenc számod? stb.
hát... most így ennyi jutott eszembe erről a témáról, meg a leírtak alapján. remélem kicsit azért segített.
F/16
Könyvtárba/könyvesboltba a fantasy szekciónál találsz meg.:)
16f bár én a 22.ker mellett lakom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!