Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Múlt héten majdnem lefeküdtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múlt héten majdnem lefeküdtem egy sráccal, az utolsó pillanatban leállítottam. Azóta nem hajlandó velem szóba állni. Mit csináljak? Tudnom kell h mégis mi baja van.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 12:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mit csináljak, hogy újra jóban legyünk?
2009. ápr. 14. 18:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Idézet a kérdezőtől :

A kérdező kommentje:

Nem a barátom, de nem is az a tipikus egy éjszakás kaland lett volna. Egy fél éve már nagyon jóban voltunk, többször történt is egysmás

Ha én csak barátkozok valakivel, akkor ott nem történik "egysmás".

Kezdesz belekeveredni az önámításba. Lépj túl a sértődöttségen.

Én úgy érzem, hogy a sértődés oka az, hogy nem te irányíthattál, nem te mondhattad ki az utolsó szót. Vedd tudomásul, hogy simán dobott. Ennyi.

2009. ápr. 14. 18:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha erőszakoskodott (gyakorlatilag) leállíthattad volna időben és határozottan. A finom célzások nem mindig működnek.
2010. jan. 25. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!