Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az nagyon durva ha a suliból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon durva ha a suliból ahova 2 éve járok 4 pasim volt?

Figyelt kérdés
Ráadásul rövid ideig tartott mind a 4. 2 hétig kb. És most zavar, hogy körülvesznek az exeim, néha be is szólogatnak, mert én dobtam őket. Nagyon zavar. Mit tehetnék ellene? L/16
2009. ápr. 14. 12:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%
Az a durva, hogy 2 hétig tartott mindegyik kb, és az egyikkel tovább jutottál a csóknál... Azt tudod tenni, hogy ezt még jó ideig lenyeled. Mivel erről nem fognak leszállni, mert látják, hogy zavar. Egyik barátnőm is volt olyan eszes (veled egyidősek vagyunk), hogy megujjaztatta magát egy tiszavirág életű kapcsolatban, utána hónapokig durván szívatták a suliban, mert a kedves évfolyamtárs elterjesztette. Szerintem lehet sulin belül járni, csak értelmesen kell kezelni, minden futó kalandot nem kell kapcsolattá továbbfejleszteni. Ezért nem kell pl. folyosón smárolni, meg ilyenek, hogy ne tudjon róla mindenki, hogy jártok.
2009. ápr. 14. 14:50
 12/16 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem nem véletlenül szólogatnak be. Mikor dobtad őket, tudhattad volna, hogy ez lesz... Amúgy két hét után miért kell dobnod egy pasit? Szerintem mielőtt összejössz eggyel, azelőtt gondold meg, hogy tényleg szeretnél-e vele járni. Ha igen, akkor ne dobd 2 hét után, mert így tényleg ribanc leszel.
2009. júl. 14. 00:47
 13/16 anonim ***** válasza:
49%

Azt sem tudjátok, mi az a ribanc, nem értem miért dobálóztok itt ilyen szavakkal. (válaszolónak írtam)

Beszólogatás meg elég csúnya dolog az ő részükről, sértődöttségre utal, hogy te visszautasítottad őket. Én a helyedben megmondanám tisztán, hogy ez van, abba kéne hagyni a beszólogatást, mert eleged van. Ha nem hagyják abba, akkor meg nem érdemes törődni velük. Arra figyelj, nehogy eldurvuljon a dolog, ismerek olyan srácokat akiknek elszáll az agyuk könnyen, és akkor már nem csak beszólogatnának.

2009. júl. 14. 01:37
 14/16 anonim ***** válasza:

nyugi :)

szerintem abszolút normális, hogy ebben a korban teszteled, hogy melyik srácoknak jössz be. a csókolózást is ki kell próbálni különböző srácokkal, nincs ezzel semmi gond.

az a fontos, hogy ne játsz mások érzelmeivel, mert az nem lenne fair.

és ne tőrödj, hogy a többiek mit mondogatnak, mert csak irígységből mondják.

ha megkérdezik, hogy szüz vagy-e, akkor pl. mond azt, hogy "nem, oroszlán vagyok és olyanoknak harapom le a fejét, akik ilyet kérdeznek" :) vagy vmi hasonlót :)

anno rólam is azt hírt terjszettek, hogy egy casanova vagyok, csak azért mert aránylag könnyen ismerkedtem lányokkal, pedig 19 éves koromig szűz voltam :)

2009. júl. 14. 02:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele ki mit szólogat be neked. Ha úgy érzed ez rossz szituáció akkor a jövőben úgyis el fogod kerülni az ilyet és nem teszel olyat ami miatt ribancozhatnának, de az is lehet, hogy teszel csak nem fog érdekelni ki mit mond.

Hidd el majdnem mindenkinek van vaj a füle mögött, kevés olyan ember van akitől őszintén jöhet az erkölcsi megbélyegzés.

Ne foglalkozz velük, éld az életed.

2009. júl. 14. 08:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Teljesen természetes, hogy ebben a korban keresgélsz és csak gratulálok, hogy nem feküdtél le egyikkel sem. Azért tartanak csak eddig a próbálkozások, mert nyilvánvaló, hogy még nem találkoztál olyan fiúval, aki igazán megfogott volna. Ne foglalkozz senkivel, ez a Te életed és teljesen jól csinálod ezidáig. Azért szólogatnak be az exek, mert csorbult a hiúságuk azzal, hogy nem tudtak megdönteni. Ne zavarjon, nevess rajtuk és lépj tovább az igazi felé.
2009. júl. 14. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!