Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél évesek leszünk a hétvégén! Hova mehetnénk el vagy mit tehetnék hogy felejthetetlen legyen?
Figyelt kérdés
16 vagyok a barátom 19! szombaton leszünk fél évesek, és ezt felejthetetlenné akarom tenni! gondolkoztam azon hogy elkéne menni valahova...de mégis hova? vagy ha itthon maradnánk akkor mit tehetnék?
Köszönöm a válaszokat! ez igazán sokat jelent nekem:)
2009. ápr. 14. 12:08
1/1 anonim válasza:
szerintem menjetek el vacsorázni és ha szép idő van sétáljatok egyett vmi szép helyen akár egy parkba,nem tudom milyen környéken laksz.már sétálás közben is szeretgedheted,símogathatod,majd otthon tegyél vele olyat amit még mondjuk nem csináltál.vagy esetleg légy te a főnök az ágyban.a fiúknak az ilyesmi maga a tökély!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!