Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan állítsam le a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állítsam le a barátomat? Nagyon kínos!

Figyelt kérdés
Amikor nyilvános helyen vagyunk(pl bevásárló központ/hipermarket), akkor mindig látványosan elkezd fogdosni, a pénztárnál meg rácsap a fenekemre, a mutatóujját meg beakarja dugni a számba, néha azt is szokta csinálni ,hogy miközben a pénztáros leszámolja az árukat, akkor mondja ,(úgy hogy körülöttünk mindenki hallja)hogy megfog d*gni otthon.
2011. aug. 15. 23:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
B*szd izomból pofán,ha mégegyszer ilyet csinál.
2011. aug. 16. 12:11
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jó hogy nem a pénztáros voltam röhögőgörcsöt kaptam volna és lefejelem a pénztárgépet:D

2011. aug. 17. 19:28
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
legyetek mindig a szüleiddel...ott próbálja meg XDD
2011. aug. 17. 19:30
 14/22 anonim ***** válasza:

Legalább beváltja az ígéretét?

:D

2011. aug. 17. 20:34
 15/22 anonim válasza:
100%
szerintem is bunkó a pasid...amúgíy meg nem tisztel téged ha ilyeneket csinál... égesd be nyilvánosan akkor majd legközelebb nem fog ilyeneket csinálni:D
2011. aug. 17. 20:46
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
az én barátom is ilyen és még sem egy bunkó, paraszt stb amit mondtatok. én is megszoktam neki mondani, h ezt nem itt kéne vagy csak arrébb teszem a kezét.. nincs belőle nagy ügy.. el kell fogadnod, h egyszerűen megenne a szemeivel is, de mivel nem tud így próbálkozik :)
2011. aug. 17. 20:53
 17/22 anonim ***** válasza:
ezt beszéld meg vele komolyan. Nyíltan, kedvesen de határozottan ülj le vele. meg kell értenie. de nem lehet részéről ez egy komoly érzelmekre alapozott kapcsolat szerintem, ha így viselkedik.
2011. aug. 17. 20:57
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel leplezi az érzelmi bizonytalanságát.
2011. aug. 17. 21:03
 19/22 anonim ***** válasza:
köszönöm jót röhögtem XD
2011. aug. 17. 21:16
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha elkezdi nyilvánosan, akkor vágj vissza neki! Pl mikor mondja, hogy meg fog d*gni otthon, akkor bevághatod, hogy azzal a 2 centivel aligha, meg hasonlók. Hátha észretér, vagy valami. Szerintem a viselkedése elég sértő. Ha csak nyilvános helyeken csinál ilyet, lehet, hogy fel akar vágni, hogy milyen jó neki, csaja van, akivel lefeküdhet. Tagadd meg tőle nyilvánosan ezt a kegyet, és akkor majd meglátjuk, mit szólna...
2011. aug. 18. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!