Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nem érzem azt a "romantikus, filmes bizsergést" ha hozzámér a párom? ( magyarázat lent )
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a párom most leszünk együtt 11hónapja,de én még a legelején sem éreztem ezt a bizonyos bizsergést, amiket mindenféle elcsépelt romantikus filmekben láthatunk ill könyvekben olvashatunk. Ez nem azt jelenti,h nem szeretem amikor megérint, megölel, megcsókol, csak nekem Vele sohasem volt az a remegés meg pillangók a gyomorban kivéve a legelső találkozást. Ami furcsa,mert az előző párkapcsolatomban 2és fél év után is az volt mielőtt találkoztunk, hogy izgultam, pillangók a gyomorban stb... de a mostani párommal teljesen más.Ha nem vagyok Vele kb depressziós leszek, nem szeretek egyetlen percet sem nélküle tölteni, ami nem egyszerű most nyáron,mert 200km-re lakunk egymástól...Na szóval az érdekelne,h Veletek volt már ilyen,h nem volt a bizsergés mégis együtt vagytok még mindig vagy szerintetek ez elengedhetetlen?2011. aug. 15. 20:12
11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek aki megosztotta tapasztalatát / véleményét :)
2011. aug. 15. 22:40
12/13 anonim válasza:
Nekem mindez, a filmbeillő dolgok megvannak :) , de szerintem ha valakinél nincs meg, az nem baj, az a lényeg, hogy szeressétek egymást, jól érezzètek magatokat együtt.
13/13 Biankaa válasza:
A héten leszek a párommal 1 éve együtt. Az elején nálam is megvolt egy minimális kis pillangó a gyomorban,de idővel eltűnt. Sokat gondolkoztam azon,hogy ez az jelentené,hogy vége a kapcsolatnak ilyen korán. Aztán olvastam a kérdésedet és a válaszokat. Miért kellene bizsergést, pillangókat érezni ahhoz, hogy tud ő az akivel most szeretnél lenni, akivel boldog vagy. Mi is gyakorlatilag távkapcsolatban vagyunk. Nehéz távkapcsolatban élni,de a mai nap folyamán azt mondták nekem,hogy ez a jó házasság titka :) A párommal nyugodt békességet és szeretetet érzek. Egy szexuálpszichológus erre azt írta,hogy 50 évesekre jellemző ez az érzés és a párom nem lehet számomra érdekes. Szerintem hülyeség. A szerelem elmúlik,de a szeretet és a barátság ami lassan kialakul nagyon is jó lehet és jó összetartó ereje lehet egy kapcsolatnak. Ne foglalkozz semmivel és senkivel. Tudod,hogy szereted, vágyakozol utána, imádod,amikor újra találkozol vele. Minek nekünk pillangó. Ha elfogadsz egy könyv ajánlatot,ami átsegített ezen az időszakon,amiben én is benne voltam. ADAM J. JACKSON AZ IGAZ SZERETET 10 TITKA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!