Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nem érzem azt a "romantikus, filmes bizsergést" ha hozzámér a párom? ( magyarázat lent )
Mi 1 év, 2 hónapja vagyunk együtt, ő az első barátom, és én sem éreztem soha. Először aggódtam, hogy talán nem vagyok szerelmes, meg mikor jönnek már a pillangók, de aztán elkezdtem gondolkozni...
Tudom, hogy szeretem őt, ha nem is a rózsaszín ködös szerelemmel. Imádok vele lenni, nagyon hiányzik, ha nem vagyunk együtt. Sokat aggódom érte, ha mondjuk éjjel dolgozik, addig nem tudok lefeküdni, míg nem írja meg nekem, hogy rendben hazaért. Szeretek neki örömet okozni, imádok hozzábújni, puszilgatni, és persze az egyéb romantikázást is. Jól kijövünk egymással, még nem volt nagy veszekedésünk, és érezteti, hogy szeret.
Kell ennél több? Kellenek pillangók, filmes, könyves bizsergés? Nekem nem. Boldog vagyok így vele.
én is így vagyok! Mindent imádok vele és nekünk sem volt még semmiféle veszekedésünk sem és nagyon jól megvagyunk. Csak érdekel,h mások hogy gondolják,h ez mennyire fontos...
én most 100%-ig boldog vagyok a párommal és nagyon remélem,h még nagyon sokáig az is leszek :)
Nem a pillangó a minden.
Ha úgy érzed, benne bízol, vágysz a közelségére, és egy életet is le tudnál vele élni a konfliktusok ellenére is, akkor bizony szereted. Nem a bizsergés megléte vagy a rózsaszín köd tartóssága befolyásol egy kapcsolatot, sőt, az inkább, ami utána jön!
Én se voltam "pillangós" már tinédzserkorom óta, viszont párom néha elolvaszt. :)
azért szerintem egy kicsit mégis úgy érzed, hogy ez baj, ha már megkérdezted.. amúgy én érzem:) fél éve vagyunk együtt a barátommal, és mindigmindig érzem :)
18L
Miután összejöttem a jelenlegi párommal, és se éreztem, féltem attól, hogy talán nem vagyok eléggé szerelmes, konkrétan ugyanazok voltak a problémáim, mint Neked, kedves kérdező, pedig elég szerelmes típus vagyok. De ahogy egyre jobban összecsiszolódunk, egyre több a közös élmény, a mély bizalom és szeretet mellett egyre több nekem a szenvedély, és ez a pillangós érzés. Lehet csak idő kérdése az egész. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!