Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban mennyire akadály az eltérő anyagi háttér?
utolsó jó dolgod van :D
hány éves vagy?
Én pont olyan helyzetben vagyok, hogy a barátomék nagyon gazdagok, mi meg nagyon nem... Nekik saját vállalkozásuk van, nagy ház, 2 kocsi, sőt, már a barátomnak is vettek lakást Pesten. Mi meg 50nm-en élünk itthon négyen, nincs is saját szobám sem.
Nem amiatt jöttem össze vele, mert sok pénzük van, hanem mert beleszerettem, és ez az érzés kölcsönös. Szerencsére megértette, hogy engem nem drága ajándékokkal lehet levenni a lábamról, hanem inkább saját készítésű apróságokkal, és jobban örülök egy szál rózsának a kertjükből, mint valami drága 20 szál rózsás csokornak...
Mivel már az elején ismert ennyire, hogy tudja, mivel tud levenni a lábamról, és el is mondtam neki, hogy rosszul érezném magam, ha elhalmozna hatalmas ajándékokkal, így Ő nem is adott olyan ajándékokat, amiktől zavarban érezném magam. Viszont párszor volt már olyan, hogy a családjától kaptam elég drága ajándékokat, sőt, nyaralni is elvittek magukkal, és minden költségemet állták. Ilyenkor elég rosszul érzem magam, mivel mi nem tudunk neki olyasmiket venni, mint ők nekem, nyaralni meg örülünk, ha mi az országban eljutunk valahova pár napra, nemhogy Őt is elvigyük magunkkal (külföldön pedig életemben egyszer voltunk családdal). Szerencsére ez nem túl gyakori, és azon kívül, hogy olyankor kicsit rosszul érzem magam, még soha nem volt gondunk az anyagi különbség miatt. Az elején még mindig mindenhol a barátom fizetett nekem mindent, de mióta kapok tanulmányi ösztöndíjat az egyetemen, azóta én is egyre többször meghívom Őt- vagy legalább nem hagyom fizetni....
Szerintem ha két ember szereti egymást, akkor ebből nem lehet probléma.
20/L
Mi átlagon felüli életet élünk és néha el kell gondolkozzak azon,hogy vajon a lány a pénzemért vagy miattam van velem...
Ezért nem is nagyon szoktam költeni a csajaimraa:))Maximum meghívom kajálni,fagyizni meg szülinapjára veszek egy kis ékszert de nem milliós brill követ:)))
De mikor az első randin mondjaa,hogy mit kér és kérdezem,hogy van nálad pénz mert nálam csak 20.000-es van és majd odaadom és mondja ,hogy nincs nála semennyi na akkor azt hagyom a f'szba.
Értem,hogy van pénzünk családnak dee nem vagyok olyan típusú aki a pénzével venné le a lányokat..:
Van két 10 milliós autónk és egy nagy ház és egy kis nyaraló balatonon és jól élünk(Ez a gazdagság a mi helyzetünkbe)
köszi a válaszokat!
szóval valahol nem akadály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!