Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a távolság mindent megöl?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 00:32
1/12 anonim válasza:
szerintem igen, sajnos igen. a nagy tavolsag egy gyilkos es fajdalmas dolog :(
2/12 anonim válasza:
dehogyis. Mi is távkapcsolatban vagyunk barátommal már egy ideje.És minden ugyanolyna mint az elején :] a szerelem mindent kibír
3/12 anonim válasza:
utolso valaszolonak .... : miota eltek tavkapcsolatban?
4/12 anonim válasza:
Jó lenne definiálni a távolságokat azért. Láttam már itt olyan kérdés, aki a szomszéd falut távkapcsolatnak nevezte. És olyanok is írtak már, akiknél óceánnyi távolságokról volt szó. Szóval nagyon nem mindegy, hogy 20-40km, 200-300km vagy esetleg több ezer km-ről van szó, mint távolság.
5/12 anonim válasza:
Nem igaz.. nálunk a távolság miatt is volt a kettőnk kapcsolata olyan intenzív és katartikus. Szar, szenvedős hétköznapok, és hétvégén egy nap mennyország. Nálunk ez 2 és fél évig tartott, 200 km távolsággal. Azóta együttélünk (és néha hiányoznak azok az 1-1 napok).
6/12 anonim válasza:
A párom és Én 400 km-re laktunk egymástól.Hétvégén találkoztunk csak.2 évig ment így,azóta együtt élünk.Szerintem emberfüggő,hogy kilehet-e bírni.
7/12 anonim válasza:
a volt barátommal mi is messze laktunk egymástól de mi azért szakitottunk mert megcsalt és hazudozott nekem.Sztem a távolság miatt lehetett ez.
8/12 anonim válasza:
Van olyan, aki bírja, van olyan, aki nem. Bizalom kérdése az egész..
Mi a barátommal 1 éve vagyunk együtt, és tényleg nagyon-nagyon ritkán látjuk egymást.
És nem szomszéd falus a távolság..
(Budapest - Debrecen)
9/12 timido válasza:
Szerintem igen. nekem van egy fiú, aki nagyon tetszik de több mint 300 km re lakik. én is tetszem neki, mert mondta, csak olyan nagy a távolság, hogy ezt teljesen szétrombolta.. most van bnője is, és már nem is beszélünk, pedig még tuti tetszem neki, és ő is nekem... :(
10/12 anonim válasza:
Mi még csak 10 hónapja járunk, de rendíthetetlenül szeretjük egymást. Iszonyú nehéz minden egyes perc, amit nélküle kell eltöltenem, de az van előttem, hogy csak júliusig kell már kibírnunk. Utána több időt tölthetünk már együtt. A köztünk lévő távolság 350 km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!