Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csòkod története?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:

14 voltam. nyálas volt és nem tetszett :)

17/l

2011. aug. 15. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kezdődött, hogy Ádám és Éva...
2011. aug. 15. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:

második...

ezen besírtaam xD

2011. aug. 15. 13:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Semmi romantikus hősszerelmes történet... le voltam maradva, ott voltam 16 évesen úgy, hogy még sosem csókolóztam, míg a többiek már rég szexeltek is. Volt egy jó nagy családias társaság, amivel együtt jártunk fellépni, és jókat buliztunk utána. Egyik alkalommal odamentem az egyik sráchoz, akivel jóban voltam és mondtam neki, h taníts meg csókolózni mert ciki, hogy még sosem próbáltam. Ő volt olyan előzékeny és megtette :) Fura volt és nyálas... de később belejöttem :D

22/L

2011. aug. 15. 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:
az első csókom egyáltalán nem volt romantikus. a fiú akivel jártam, az iskola előtt csókolt meg én meg köpni-nyelni nem tudtam.(hozzáteszem a fiúba nem voltam szerelmes, csak féltékennyé akartam tenni vkit)
2011. aug. 15. 13:56
 6/9 anonim válasza:

Nekem naygon jó votl az elsö csók.:) 14 évesen

a buszmegállóba megölelt és doa hozot magához..: D és elvielg puszi akart lenni..:D de mégis más :$

2011. aug. 15. 14:24
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem az első nem volt érdekes de a második igen :D
2011. aug. 15. 15:16
 8/9 anonim ***** válasza:
tetszett egy fiú a suliból.elmentünk sétálni (már tudtunk hogy tetszünk egymásnak).és hihetetlen hirtelen történt az egész. gyors volt és felejthetetlen.
2011. aug. 15. 15:21
 9/9 anonim ***** válasza:
11 éves lehettem, kb már 1 éve 'jártam' az egyik osztálytársammal, aki mindig kézen fogva hazakísért suliból, aztán szájrapuszival köszöntünk el egymástól, de csók nem volt.. egyszer mersz vagy felelszeztünk, és egyik barátunk azt mondta, hogy míg 10ig számol, csókoljam már meg normálisan a pasimat! 3nál már a pasim szájában lógtam.. nem is tudom milyen volt, de nem volt nyálas :) L/18
2011. aug. 15. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!