Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fog megunni? (rövid mert mi a fenét írjak még)
Van egy új szerelmem, akivel nagyon élvezzük az együtt töltött időt, a mély filozofálásokat, és a csipkelődéseket, játékos harcokat. Azt mondta, azért tetszettem meg neki mert ilyen harcos vagyok, és mert neki is harcolnia kell értem. Pl az első csókot csak a 4. randin engedtem meg és akkor is csak ízelítőt kapott...
De mi lesz akkor, ha már megszerzett? Ha már nem kell majd küzdenie? Máris bele vagyok zúgva és alig várom, hogy ágyba bújhassak vele...vajon utána is izgalmas leszek neki és szeretni fog, ha már tudja, hogy megszerezte a szívemet?
22/L ő 27/F
Ne legyél betojva kicsi lány, csak SZERESS, mert az a legfontosabb! A jövőt meg úgysem tudhatod előre, csak bízhatsz abban, hogy minden jól fog menni.
De abból amit leírtál, nekem az jön le, hogy eléggé nyitott szemmel jársz, kellően megfontolt vagy már. Szerintem kicsi az esélye, hogy ajakra huppanj.
Sok szerencsét! :-D
Pedro
Köszönöm szépen a kedves válaszokat :)
És a "kicsi lány" megszólítást különösen :) olyan jól esett... így 22 évesen már mindig elvárják,hogy felnőtt legyek, pedig szeretek kicsi lány lenni :)
Én meg köszönöm, hogy nem sértődtél meg érte!
De hát 30 év van köztünk... A nagyobb lányom egyidős a fiúddal, a kisebbik is idősebb nálad - úgyhogy van némi fogalmam a fiúügyek nehézségeiről.
Engedd el magad, és egyszerűen csak légy boldog!
:-D Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!