Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csináltuk ezt a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
ma a barátnőm feljött msn-re és nem irt semmit, és én meg megakartam várni amig ő ir de nem tom mért xD és a végén már nem birtam ki és rá irtam én, és azt mondta hogy azért nem irt mert ő is várta h én irjak
am 17/f
2009. ápr. 13. 19:54
1/11 anonim válasza:
Mert ez az életetek legnagyobb gondja. Talán! :DDD
De jó, hogy így ráértek... Nem kéne érettségire készülni???
3/11 anonim válasza:
ez meg a "fuzogetos" idoszakban elmegy, de ha mar egytt vagytok nem tokmind1 h ki ir elobb??? nem lehettek vmi reg egyutt ha ilyen gondjaitok vannak. ne akadjatok fenn ilyen hulyesegeken mert csak folosleges veszekedeskhez vezetnek.
4/11 anonim válasza:
De jó nektek hogy ezek a legnagyobb problémáitok!Komolyan kezdelek titeket irigyelni!
5/11 anonim válasza:
Mi is szoktunk ilyet x)
Ne kérdezd miért, gyerekes baromság, de utána jót nevetünk rajta (:
16/16
(én a L :P)
6/11 anonim válasza:
Azért csináljátok ezt,mert még éretlenek vagytok!!!!!!!**
7/11 anonim válasza:
Milyen gyerekes dolog,nem hiszem el!!
8/11 anonim válasza:
Néha benne van az emberben egy olyan, hogy na vajon rámír-e, vagy sem..., írjon ő, mert büszke vagyok, vagy megvárom, hogy írjon, mert nem akarom zavarni, stb. Sok oka lehet, felnőtt fejjel én is szoktam olyat csinálni, hogy megvárom, amíg a kedvesem hív, pedig hívhatnám én is, de fordítva is történik ilyen. És közben mind a ketten iszonyúan várjuk egymás hívását. Ez egy ilyen huncut dolga az életnek.
9/11 anonim válasza:
egyseruen probara tettetek egymast.
10/11 anonim válasza:
míg olyan fiúkkal voltam, akik csak kihívást, kalandot jelentettek, azokkal én is ezt csináltam. a mostani barátomnál is így volt... kb. 1 hétig. azóta kölcsönösen keressük egymást amikor csak úgy érezzük. pedig mégcsak 3 hónapja járunk. szóval szerintem vagy elnövitek ezt idővel, vagy nem túl jó a kapcsolatotok... ha az ember igazán szerelmes, nem bírja ki, hogy ne keresse a másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!