Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Jégkirályfi" vagy hatalmas szélhálmos?
Figyelt kérdés
Szeretek egy fiút, járunk is 3 és fél hónapja. Nem csókolózik velem (csak ha üdvözöljük egymást egy szájra puszi max.), nem ér hozzám, és bár megbeszéltük hogy amikor együtt vagyunk egyikünk se beszél a problémáiról, engem ez a hatalmas hidegség nagyon kezd zavarni. Most is lemondott a velem létről, mert összeveszett egy jó barátjával és egyedül akar lenni, mert nem lenne jó társaság. Oké meg kell értenem ezt is, de olyan sokszor adódnak hasonló kifogások.. Ezenkívűl sokszor kivan kapcsolva a telefonja is, és nem válaszol gyakran az üzeneteimre. Azt mondták rá, hogy nagy csajozós, és bulizós volt, és végre akart egy normális kapcsolatot ezért van velem, és hogy szeret engem higgyem el. Én viszont kezdek nagyon szomorú lenni ettől a hidegségtől, e vagyok bizonytalanodva. Lehet hogy van valakije? vagy csak annyira igazán mégsem érdeklem, csak jó vagyok mutogatásra? Hiába beszélnék neki erről, csak mosolyogna és azt mondaná minden rendben köztünk. Nem értem, szerintetek?
2009. ápr. 13. 18:59
1/10 anonim válasza:
Ki ez a retardált?
2009. ápr. 13. 19:02
2/10 anonim válasza:
Hát elég érdekes,mert nálunk egxy kapcsolat arról is szól,ha valakinek problémája van,akkor azt együtt oldjuk meg,segítünk a másiknak,megvígasztaljuk...az,hogy nem ér hozzád...nem értem,hogy ennek "mi értelme van".jártok?nem.akkor mért nem?hát nekem ez elég gyanús...de szerintem ne a mi véleményünk alapján dönts,hanem VELE beszéld meg.kérdezz rá ezekre a dolgokra,mert így csak rágódni fogsz rajta és valódi választ mástól úgyse kaphatsz,csak TŐLE.
2009. ápr. 13. 19:05
3/10 anonim válasza:
mégis milyen kapcsolat az, hogy nem akar csókolózni? őszintén, nem tűnik fel, hogy nem szerelmes beléd? ha az lenne, nem lenne ilyen problémád... és közben észre se veszed, hogy palira vesz. ennyit tudsz a szerelemről, na, szép.
2009. ápr. 13. 19:07
4/10 anonim válasza:
a véleményem a következő : Beszélned kell vele! De nem osztani, hogy miért van ez stbstb.. hanem érdeklődni...hogy mi a helyzet vele...kérdezz kérdezz kérdezz kérdezz kérdezz!
Ez a kulcs!
Nem hiába van veled 3 hónapja.. csak..egyszerűen még nem tudott kinyilni.... vagy... nem mer kinyilni.
Sok olyan eset van, hogy azért van ez a "hidegség" párok közt..mert régi csalódás..stbstb.. okozta sebek.
Légy türelmes.és.. kitartó!
És... irj neki valami nagyon szép jóéjt smst.. :) Éreztesd vele, hogy fontos neked...és bármit megoszthat veled...
Szerintem a lelkében valami van.... valami fájdalom szerű... de kifog nyilni! csak egy kis idő kell neki.
Szerintem :-)
p.s : ird meg majd hogy mi lesz... mert nagyon érdekel!
Lovenista
2009. ápr. 13. 19:08
5/10 anonim válasza:
Ilyet még nem hallottam!Nagy csajozós volt de nem csókolózik a barátnőjével,normális kapcsolatot akart de mégcsak nem is találkozik veled?Ki ez a degenerált?Hogy sikerült egy ilyet összeszedned,már ne haragudj,nem bántásból mondom,de aki ilyen elmebeteg arra nem érdemes időt pazarolni.Nekem ez nagyon durva.**
2009. ápr. 13. 19:11
6/10 anonim válasza:
na várjál, akkor had foglaljam össze:
-ritkán találkoztok, mert neki magány kell
-nem válaszol az üzenetekre
-ha mégis találkoztok, nem ér hozzád, nem csókol meg
-nem beszéli meg veled a problémáit
akkor ez most mitől kapcsolat? komolyan nem értem. amit itt leirtál, az egy távoli barátság. maximum. ha pedig nem veszi észre a "párod", hogy ez nagyon nincs rendben, meg csak azt mondaná, hogy minden okés, akkor mielőbb hagyd ott, mert ez csak egyre rosszabb lesz.
2009. ápr. 13. 19:14
7/10 anonim válasza:
Tuti, hogy érhette valami lelki trauma, amiről még nem szívesen beszél. Érdemes lenne szépen lassan feltárni ezt a problémát. Mivel te állsz hozzá a legközelebb, talán érdemes lenne többször megkérdezni, hogy hogy van...
2009. ápr. 13. 19:18
8/10 anonim válasza:
Kérdezgesse a frász!Jóhogy már nem azt irjátok,hogy könyörögjön neki,hogy adjon egy csókot.Minek vállal kapcsolatot az ilyen ha utána semmibe veszi a másikat!**
2009. ápr. 13. 19:27
9/10 anonim válasza:
Egy kapcsolatban két ember van. A gondok közösek. Olyan dolgok vannak köztetek, amiket másokkal nem osztasz meg, másokkal nem csinálsz. De ez a bohóckodás, amit ti műveltek, nem együtt járás. Ha sétapartner kell, akkor kérd meg rá a tesódat. Ezt a gyépést meg hagyd a francba. Ha valaki szeret valakit, megragad minden alkalmat, hogy azzal lehessen. Ha egy jó barátom otthagyna, akkor nem mennék a sarokba hisztizni, hanem szaladnék a barátnőmhöz vigasztalásért.
2009. ápr. 13. 22:53
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnálom hogy raboltam az időtöket, ugyanis nem említettem meg valamit a hosszas panaszkodásban mert csak magamat áltattam, hogy talántalán! nem erre fogható, mert talán lehetek fontos, de az a helyzet hogy ez a fiú hoszabb ideje nyúl drogokhoz. Tudtam róla, és biztos alapból is benne van ez a hidegség valamilyen szinten, de meglepő módon iszonyú életszeretet szorult bele, ami annyi emberből hiányzik manapság, szerettem mellette lenni, de nem lehettem vele. Leültem vele minden bátorságomat összeszedve beszélgetni hogy mit helyez előrébb. Megmondtam hogy én elfogadom ilyennek, de nem szerettem volna hogy mind ez a kapcsolatunk kárára menjen. Sajnos előrébb tartja ezt az életvitelt mint engem, nem tudom mit vártam. Így vége lett. Megakartam menteni a dolgot, csak kilátástalanságban írtam ide, mert nagyon szerettem őt, de most hogy így kiteregettük egymásnak vele a kártyáinkat már nincs mit tenni, túl kell majd valahogy tennem magam rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!