Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok milyennek találtok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fibbrizzo kérdése:

Lányok milyennek találtok, őszintén mert egy csaj sem akar velem járni,?

Figyelt kérdés
Fennvagyok 8 társkeresön de senki sem ir vissza ,de mért nem ,?Én nem tartom magam joképünek de szerintetek se vagyok ? [link]
2011. aug. 14. 17:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem vagy csúnya :) Inkább átlagosnak mondanálak, abból is a jobbik fajta.

Viszont tényleg mosolyogj, és ne hunyoríts:)

2011. aug. 14. 18:30
 12/15 anonim ***** válasza:

nem vagy csúnya :D bár nem a Napba kellett volna nézni xD így elég ijesztőre sikerült ez a kép

amúgy csatlakozom az előttem szólóhoz, mosolyogj! :D akkor a világ is visszamosolyog rád

18L

2011. aug. 14. 18:53
 13/15 anonim ***** válasza:

társkeresőn többségében unaloműzésből és az egójuk növelése céljából vannak fenn a lányok, én a helyedben teljesen elfelejteném. inkább ismerkedj munkahelyen, a közértben vagy bárhol máshol.

és férfiként írom, hogy mosolyogj mert egy kicsit sorozatgyilkos az arckifejezés. tudom, mert nekem is ezt mondták :D

2011. aug. 14. 20:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Próbál meg minél többet közösségbe lenni, ha lehet idegen közösségbe. Ülj be egy kávézóba, menj el bulizni, ismerj meg új embereket és ők is hozzák az ismerőseiket, én biztosra veszem, hogy így sikerülni fog. Ne görcsölj rá a "feladatra", csak simám érezd jól magad az új barátaiddal és érezni fogod amikor lépni, nyitni kell az új kiszemelt felé.
2011. aug. 14. 20:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Most gondold el, hogy szerinted nem minden férfi ezzel adumával próbálkozik náluk?:D legyél kicsit különlegesebb! írj, ha gondolod, segítek neked!
2011. aug. 14. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!