Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek találjátok ha két csaj smárol?
Figyelt kérdés
Felizgat vagy inkább visszataszít?2009. jún. 3. 11:15
1/11 anonim válasza:
Ennek 2 oldala van. Ha rondák, akkor visszataszít.
Ha viszont dögösek, akkor egyrészről "Ó, je!", másrészről sírás, hogy nem lehetnek célpontok.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem csak leszbikusokról van szó:)
2009. jún. 3. 11:25
3/11 anonim válasza:
Akkor meg rock'n'roll.
Egyiket felszedni, és máris mehet egy hármas menet. :P
4/11 anonim válasza:
egy fiú és egy lány is tud gusztustalanul smárolni (pl buszon az orrom előtt nyalakodni)... ugyanígy lehet gusztustalan két nő is.... de hogyha érzékien, és finomkodva csinálják, még fel is izgathat
5/11 anonim válasza:
ha leszbikusok ok, csinálják, ha viszont nem azok, és csak ezzel a nevetséges próbálkozással próbálnak pasit fogni, az kissé szánalmas :D
a tinédzser fiúk körében biztos beválik.
6/11 anonim válasza:
Ha ismeretlenek és jól néznek ki, akkor izgató, viszont egyszer a barátnőm smárolt egy csajjal, hogy "húzzon", hát azt nagyon rossz volt látni... (azóta nem próbálkozik ilyen hülyeséggel)
7/11 A kérdező kommentje:
nem feltétlen pasiszerzésre, csak elragadott a hév...:D
2009. jún. 3. 11:41
8/11 anonim válasza:
Hát én hetero lány vagyok, emiatt nem érdekel az sem, ha két szép lány csókolózik. Nekem az is olyan, mintha két pasi (melegek) csókolózna. 22/L
9/11 anonim válasza:
Sztem undorító! Legalábbis nekem, én nagyon undorítónak tartom, inkább smároljon egy pasi meg egy lány. :D
De ez csak az én véleményem.
L/15
10/11 anonim válasza:
Hát anno tini fejjel én is smaciztam 2x lánnyal.Először fogadásból,nyertünk vele egy üveg tequilát,aztán csak úgy a fiúk kedvéért,annyira akarták.De ez már vagy 5 éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!