Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk! Ha teteszik nektek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ha teteszik nektek egy csaj, akkor mennyit varnatok ra?

Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 12:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
ket honapja beszelgetek egy sracal de meg nem ismer ,s akar jarni velem,enis csak meg ido kell hogy megismerjem...s felek hogy elveszitem
2011. aug. 14. 12:45
 12/18 anonim ***** válasza:

Mi az a dolog amire még mindig kiváncsi vagy vele kapcsolatban 2 hónap beszélgetés után? Mi az amit még meg szeretnél tudni róla?

Ettől jobban beszélgetéssel 10 év alatt sem fogod megismerni. Járj hát vele, ez az egyetlen módja, hogy mégjobban megismerd. Ha előjönnek olyan dolgok, amik neked nem jönnek be, akkor meg dobd, de ne rabold az idejét, szerintem ennek a te szempontodból sincs sok értelme.

2011. aug. 14. 13:07
 13/18 anonim válasza:
17 vagyok, én arra, hogy kimondja az igent egy hónapot vártam, mert nagyon tetszett.. Nem voltam még belé szerelmes, de nem rég betöltöttük az 1évet. :) A szexre 11hónapot kellett várnom
2011. aug. 14. 13:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát örülhetsz h pont ő a kiszemelted,én biztos nem msnezek,stb senkivel 2 hétnél tovább főleg nem 2 hónapig..LOL
2011. aug. 14. 13:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Én 2 évig epekedtem egy csaj irányt :)
2011. aug. 14. 13:21
 16/18 A kérdező kommentje:
koszonom...hat lehet h megprobalom s ha mukodik jo s hanem abba hagyuk
2011. aug. 14. 13:34
 17/18 anonim ***** válasza:

vártam már egyszer nagyon sokat, inkább le sem írom...

de többet soha! ha nem, akkor nem! lehet hogy ő bánhatja jobban...

2011. aug. 14. 16:33
 18/18 anonim ***** válasza:
1 hónapja azt mondtam volna, hogy egy pillanatot sem, és mára eljutottam odáig, hogy 3 hete várok valakire...
2011. aug. 14. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!