Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudok igazán mély...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok igazán mély hatást gyakorolni a lányokra?

Figyelt kérdés

Hali!

23/f vagyok. Következő a problémám. Fogjuk rá jól tudok csajozni, mert annyira nem nézek ki rosszul és viszonylag jól elő tudom adni magam. Szóval le tudom beszélni a bugyit a legtöbb lányról, de ez csak gyakorlás kérdése. Van egy lány, akivel most ismerkedtem, és áradozott arról, hogy milyen intelligensnek, jóképűnek, és viccesnek talál, hogy milyen választékosan fejezem ki magam, stb., de mégis arról panaszkodott egész este, hogy már megtalálta a lelki társát, akinek nem ő kellett. Éreztem, hogy utána vágyakozik, és hiába tudtam volna megd*gni aznap este, rosszul éreztem magam pótlékként. És ez már a sokadik ilyen helyzet volt. Rögtön elgondolkoztam, hogy nekem ilyet lány sosem mondott, hogy a lelki társa vagyok...Valami hiányozhat belőlem, hogy hiába tudom őket ágyba vinni, nem vagyok képes "megfogni" őket és ez olyan szar. Mert igazából nekem csak egy lány kéne, akit szerethetek, de legtöbbször egész az egyszerű, semmi kül srácokat találják különlegesnek, sőt néha a kifejezetten béna töketlen srácokat, én meg csak ilyen jó szórakozás vagyok a legtöbb lánynak. Mi lehet a baj?

Létezik ilyen, hogy valaki "túl normális" és ezrét unalmas?

2011. aug. 14. 01:05
1 2
 11/14 Kapitány_úr ***** válasza:
Hmmm, elképzelhető, hogy mégis a módszereidben van a hiba? :3
2011. aug. 14. 01:45
 12/14 anonim ***** válasza:
öreglány vagyok. Ha miattam kérdezed, akkor én simán írtam volna a kérdezőnek privit, ha 10 évvel fiatalabb vagyok.
2011. aug. 14. 01:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Mar paran irtak, de mi lenne, ha a beszelgetessel kezdened? Ha tenyleg tetszik egy lany, akkor probalj csak beszelgetni vele kicsit, ne a szexrol.
2011. aug. 14. 04:31
 14/14 anonim ***** válasza:

"Fogjuk rá jól tudok csajozni, mert annyira nem nézek ki rosszul és viszonylag jól elő tudom adni magam. Szóval le tudom beszélni a bugyit a legtöbb lányról, de ez csak gyakorlás kérdése."

Ebből a mondatból kb, annyi igaz, hogy...

2011. aug. 14. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!