Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk örülnétek ennek? :D
Örülnétek ha arra ébrednétek éjjel, hogy a barátnőtök a farkatokat nyalogatja?
Csak mert a barátom itt alszik mellettem, és erre készülök,viszont nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet lenne.:D:D
A barátomat nem zavarta :D Bár az eddigi alkalmakból (kb 5) összesen egyszer ébredt fel közben, és akkor magára húzott, hogy lovagolva folytassam, a többinél csak a "fináléra" ébredt, persze vigyorogva :)
Én olyankor szoktam ezt bevetni, ha amúgy túl fáradt az ilyesmihez, mivel imádom Őt kényeztetni. Ha fáradt, akkor nyafog, hogy most ne csináljam, nincs kedve, míg ha így csinálom, akkor egy szava sincs ellene :D
Biztos, hogy tetszene neki, hajrá! :)
20/
Köszi a válaszokat!
Akkor neki is ugrok.:D
Női tapasztalat:
soha egyetlen pasim sem volt mérges, ha bármikor így ébresztettem. Csak finoman csináld, úgy, hogy - furán fog hangzani, de - úgy érezze, amikor ébredezik, hogy ezt álmodta, ami félálomban folytatódik, majd mire ráeszmél, hogy ez a valóság, teljesen beinduljon. Irdatlan nagy szex kerekedhet belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!