Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van fiú-lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van fiú-lány barátság?

Figyelt kérdés

Igen/nem? Miért? Vélemények?:)

Aminek van fiú/lány barátja, egy idő után nem kezdtek el távolodni egymástól?

2011. aug. 13. 19:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Persze, hogy létezik:) Legjobb barátom menyasszonyával nagyon jóban vagyunk, olyan nekem,mintha a húgom lenne:)Gyönyörű lány, de én spec. akkor sem jönnék vele össze, ha nem lenne a haverom. Szóval igen, határozottan létezik.
2011. aug. 13. 20:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Létezik.
2011. aug. 13. 20:08
 13/19 anonim ***** válasza:
kérdező: miért mi történt?mindig vannak okok. ha meg semmi,akkor lehet, h csak elfoglalt. sose lehet tudni
2011. aug. 13. 20:09
 14/19 anonim ***** válasza:

van 2 fiú barátom. nagyon sokat számítanak nekem, de csak barátként. igaz barátok, bármikor felhívhatom őket bőgve is vagy hajnalban is képesek értem lelépni buliból is, hogy megnyugtassanak stb. én is megtenném értük, de nekik nagyon nincsenek gondjaik. egyikükkel hetente másikukkal havonta szoktam találkozni a távolság miatt, meg persze nem egy a baráti társaságunk. mind két sráccal 2esben szoktam találkozni, de semmiféle vonzódást nem érzek és szerintem ők sem. akivel hetente találkozok ugyan azt mondta, másképp megfogalmazva, hogy testi vonzalom van, de nem akar többet, nem vagyok az esete. a másiknak viszont több éve van barátnője és leginkább miatta nem tudunk találkozni.

szerintem ezek ha nem is örök, de igaz barátságok, inkább távolodnánk el egymástól, minthogy többet érezzen valamelyikünk.

2011. aug. 13. 20:11
 15/19 anonim ***** válasza:
igen
2011. aug. 13. 20:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, az én részemről van. 21 éves vagyok, tinikoromban is inkább srácokkal járkáltam koncertre, és sok közös élményem volt így a barátaimmal, akikkel máig is jóban vagyok. Köztük szépszerével ugyebár, mint említettem, hímnemű. Szeretem őket, mint embert, és megtudjuk osztani a gondjainkat, de nincs meg az a plusz parázs, ami nekem kell a szerelemhez. Elhülyülünk, lelkizgetünk, bármikor ott vagyunk a másiknak, de ennyi nem elég egy párkapcsolathoz.
2011. aug. 13. 20:31
 17/19 anonim válasza:
nincs fiu lány barátság nem is hiszek benne személyes tapaztalat van 1 lány 3 éve beszélgetek vele msn szoktunk is találkozni ö most szingli 8 honapig volt kapcsolatban legutoljára pár napja találkoztunk és 2 napig sirtam utánna mert én szeretem öt ö is tudja dehát ez csak igy van valameik félnek fáj a dolog 18/F
2011. aug. 13. 20:55
 18/19 Krisztike0165 válasza:

Ez Nehéz ügy!!!

Igen nekem is van 1 srác, kiskorunk óta együtt játszottunk kint a ház előtt jártunk fagyizni stb. aztán mostmár felnőttünk! Az elmúlt évek során egyre jobban kezdtünk érdeklődni egymás iránt mint nő és férfi. Mindketten vonzódunk a másikhoz..., erre megvolt a kézenfogható példa is, folyton az között ingázunk, hogy van értelme így ennek?!!

2011. aug. 13. 23:06
 19/19 jekyll-fan ***** válasza:

szerintem igenis van fiú-lány barátság... az egyik legeslegjobb barátom fiú (oké, egykori exem), ill legutóbbi exemmel is nagyon jóban vagyok - szerintem úgy a legegyszerűbb kiküszöbölni ezt a problémát h esetleg az egyik fél majd többet akar barátságnál, ha már túl vannak a kapcsolaton

15/L

2011. aug. 14. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!