Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? (részletek lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy a barátnőm hazajött a nyaralásról és egyszerűen csak úgy rámmászot, ez nem is lenne baj mert nagyon élveztem csak mostmár egy hét után közölte hogy neki ez nagyon gyors és kezdjünk mindent előről. DE én nem tudom előről kezdeni :( túl sokat kaptam tőle ahhoz hogy előről kezdjek mindent :( mit lehet ilyenkor tenni? hogyan kéne megközelítenem a témát?
2011. aug. 13. 13:58
 1/8 anonim ***** válasza:
mi a gond? nem értem..
2011. aug. 13. 13:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Túl sokat kaptam a jóból mióta visszajött és előről kéne kezdeni mindent.....hogyan kéne megközelítenem a témát? vagy hogyan tegyem magam túl ezen a héten hogy előről kezdhessem?
2011. aug. 13. 14:00
 3/8 Joy Turner ***** válasza:
Mit kell előről kezdeni konkrétan? Nem értem a kérdést.
2011. aug. 13. 14:02
 4/8 A kérdező kommentje:
konkrétan mindent...tulajdonképp az első csók pillanatától mindent szép fokozatosan :/ de nekem ez túl lassú lenne ezek után :S
2011. aug. 13. 14:04
 5/8 anonim ***** válasza:
ez hülyeség! ilyen nincs :D vagy pedig más van a háttérben. ha szeret, akkor nem kell semmit előröl kezdeni, hanem legyen csak komolyabb a kapcsolat.
2011. aug. 13. 14:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is így látom, nincs más a háttérben mert ha nem vagyok annyira kiváncsi akkor ez meg sem történik :/ de már megtörtént :/ hogyan hozhatnám fel a témát hogy valahol félúton mégis meg tudjunk egyezni?
2011. aug. 13. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2011. aug. 13. 14:18
 8/8 A kérdező kommentje:
én 14, ő 15.....de mindketten sokkal érettebben gondolkozunk :/ és majdnem 2 hónapig volt nyaralni és igy vagyunk együtt 3 és fél hóapja :/ szóval megértem hogy 2 hónap alatt eléggé vágyott rám de akkor miért hagyta abba egy hét után??? :( ezzel olyan vágyat keltett bennem.....:(
2011. aug. 13. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!